2 ks/veľa, nová pre Haier práčka filter časti vrecko tašky antibakteriálne

2 ks/veľa, nová pre Haier práčka filter časti vrecko tašky antibakteriálne

€12.36 €11.62
Skladom
w15386

    Veľkosť Balenia: 32cm x 25cm x 9cm (12.60in x 9.84in x 3.54in)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
  • Druh: Práčka Časti

  • Vitajte !

    Vážení priatelia , Náš výrobok popis. 95% nové a 90% nový význam použitých výrobkov, 100% nový význam nového produktu.

    Poznámka: niekedy vzhľad druhej strane výrobky bude mať malý škrabanec, ale nemajú vplyv na prácu stroja, ak kupujúci pamäti, prosím, nekupujte.vďaka

    Keď sa zobrazí produkt problémy, obráťte sa na predajcu, nehovoriac o náhodné spor, budeme riešiť problém spoločne.

    názov produktu: práčka časti filtra čistého vrecka Produkt špecifikácie: Veľkosť zodpovedá bežným (v dôsledku rôznych oceňovacích techník, tam sú chyby merania, chyby niekoľko milimetrov nemá vplyv na normálnej) Adaptér Model: Platné práčka značka: Panasonic práčka filter vzhľad a obrázky sú rovnakej veľkosti, a veľkosť chyba je menšia ako 1-2 mm, bez ohľadu na značku, môže byť použitý. Poznámka: Máme aj iných modelov, ak nie je možné nájsť model, ktorý je potrebné v našej predajni, prosím, kontaktujte nás, ďakujem

    Spôsob dopravy :

    Čína príspevok air mail,15-60days dorazí,.prosím, kontaktujte nás, ak budete potrebovať ďalšie doručenie.

    Kvalita : 100% testované pred dodaním . použité (90% nových) a testované.

    Záruka : 2 mesiace záruka.

    Poznámka :

    Vážení medzinárodnej Zákazníci,Vitajte na Guangzhou Deeli technology co.,s.r.o.Vďaka za podporuje a verí v nás. Vždy sa snaží ponúknuť zákazníkom čo najlepšie služby a kvalitné výrobky. Vaša spokojnosť je našou prioritou!keď si kúpite nejaké príslušenstvo máme testovať všetky naše častí pred pripravený na odoslanie,, keď si kúpite moc rada a pripevnenie jednotky, prosím, dajte mi vaše požadované napätie, stav, alebo iné podrobnosti.

    Nariadenia a návrh:

    (1) akceptujeme iba Ali-pay tu..

    (2) Ak potrebujete objednať veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás mailom, poskytneme vám najlepšie zľavy.

    (3) z Dovozného cla, daní a poplatkov, ako sú kupujúceho zodpovednosti.

    (4) Náš spôsob dopravy je doprava zdarma do Číny post air mail, dorazí čas je 15-60days,niektoré vzdialenej krajiny potrebujú viac než 60days , Predávajúci nie je zodpovedný za doručenie čas, To je poskytovaná dopravcu, s výnimkou Sviatkov a môže sa líšiť s obalom a určenia. Ak je doručenie oneskorené alebo položky sú poškodený v tranzite, pošlite nám e-mail.

    (5) Ak budete potrebovať ďalšie doručenie,prosím, kontaktujte nás,vieme poskytnúť nasledujúce prepravná metóda: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

    (6) Prosím zanechať správu oznámiť nám, koľko hodnoty vyhlásiť,ak kupujúci bez žiadosti, V snahe zabezpečiť kupujúcemu príjem objednávky bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    (7) Budeme loď položky v priebehu 2-3 dní po platby prijaté.

    (8) Pre rýchle a bezpečné doručenie dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow. Uveďte prosím správne adresa & kontakt, telefónne číslo.

    Politika:

    1>> sľubujeme, že všetky výrobky sú testované pred poštovného!

    2>> môže Kupujúci vrátiť vec v pôvodnom balení do 5 dní po obdržaní ak nie ste spokojní s tým/, vrátime vám alebo poslať nahradenie na vás do 2-3 pracovných dní po položka je prijaté.

    3>> Ak tovar nie je descried ako sme sľub, sa môžete skontaktovať s nami na vrátenie peňazí alebo výmenu pravé pre vás.

    4>> výrobky ľahké poškodenie počas prepravy, tak prosím, otvorte a začiarknite políčko a produktu, keď sa dostanete tovar, ak toto políčko nie je v troskách na iný tvar, prosím, nasnímajte fotografiu a dôkazy pre poškodené okno, a potom požiadať poštár potvrdiť situácie. Týmto spôsobom, keď ste mi dať vaše dôkazy, môžeme požiadať o lodnej dopravy na vyrovnanie nám. Toto je dôležité a bude chrániť naše zisku.

    5>> ak produkt nefunguje, keď si ho dostal , tam môže byť mnoho dôvodov. Kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť problém , ak chcete, loď späť ,nie sme zodpovedný za vrátenie poplatky za doručenie. Ale budeme odoslať ďalší, aby ste pre dopravu zdarma do Číny post air mail,keď sme dostali problematické produktu.

    Spätná väzba:

    A. spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nenechávajte žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby pred a kontaktujte nás .Negatívna spätná väzba nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

    Štítky: diely na práčky, pre práčka, práčka haier, Lacné diely na práčky, Vysoká Kvalita pre práčka, Čína haier práčka Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty