Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom

Nový Štýl Multi Ručné Bidet Wc Shattaf Adaptér Súprava Postrekovač Na Stenu Sprcha Hlavovom

€1.97 €5.32
Skladom
w1548

    Hmotnosť Balenia: 0.217kg (0.48lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
  • Funkcia: Eco-Friendly,Zásobené
  • Materiál: Nerez+ABS
  • Názov Značky: faroot
  • Druh: Tri-dielna Sada

  • Naše bidet postrekovač sada je vyrobená z vysoko kvalitného ABS a materiál z nehrdzavejúcej ocele, eco-friendly, odolné na použitie. Veľmi kvalitné prenosné bidet postrekovač je ľahké, ergonomicky tvarované a veľmi pohodlné držanie, vhodné nielen pre ženy, použitie na čistenie súkromné časti, ale aj ako dobrý pomocník pre čistenie wc pre odstránenie zvyškov & stolice z špinavé plienky bez boja. To tiež má primeranú veľkosť a hadice poskytnuté, ľahko na inštaláciu. Je to naozaj pekný produkt hodný snaží.

    Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS a materiál z nehrdzavejúcej ocele, odolné a bezpečnosti na použitie. Veľmi kvalitné prenosné bidet postrekovač je ľahké, ergonomicky tvarované a veľmi pohodlné držanie. Prijala ručný postrekovač, ktorý ponúka nízke jemný spray, aby sa zabránilo neporiadok prskať pri vás sú zúčtovania preč plienky. Multi-funkčné. Vhodné nielen pre ženy, použitie na čistenie súkromné časti, ale aj ako dobrý pomocník pre čistenie podlahy, wc, sprchovacím kútom, pričom pre spoločenské psy, zalievanie kvetín a tráva atď. Flexibilné hadice a dosť dĺžka je vhodný pre vaše použitie. Skvelé pre domáce použitie.

    Špecifikácia:

    Stav: 100% Zbrusu Nový

    Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+ABS

    Farba: Ako na obrázku

    Pracovná Teplota: 0~80 ?

    Hadica Dĺžka: Cca. 120 cm / 47.2 palec

    Package Zahrnuté:

    1 x Stenu

    1 x Sprcha Hlavy

    1 x Sprcha Hadice

    Poznámka:

    1. Prosím, nechajte 2-3 chyby spôsobené ručné meranie.

    2. Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

    Štítky: wc sprcha hlavy, nastaviť hlavy, set kit, Lacné wc sprcha hlavy, Vysoká Kvalita nastaviť hlavy, Čína set kit Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty