Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť

Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť

€3.78 €2.49
Skladom
w15521

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 18cm x 12cm x 3cm (7.09in x 4.72in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.11kg (0.24lb.)
  • Funkcia: Bonus Za Odlúčeného,Rýchle Uvoľnenie
  • Názov Značky: Bayppy
  • Pes Na Vodítku Typ: Dvojité Vodítka
  • Vzor: Pevné
  • Druh: Psy
  • Sezóna: Všetky Ročné Obdobia
  • Veľkosť: 25mm
  • Materiál: polyester +ABS+ chrómové doplnky

  • 3366910762906867 Útulný Psie Oblečenie USA $ 12.90 /kus USA $ 8.52 /kus USA $ 11.00 /kus USA $ 9.00 /kus USA $ 9.99 /kus USA $ 8.00 /kus USA $ 4.19 /kus USA $ 8.47 /kus USA $ 7.04 /kus USA $ 14.16 /kus

    Dvojité Psom na Vodítku Spojka Bez Spleti dlhodobej spotreby Odevy Všetkých Psov Walker a Tréner Vodítku Dvoch Psov Nastaviteľné Splitter Viesť

    100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Materiál : polyester +ABS+ chrómové doplnky

    Farba: Modrá, Čierna, Červená

    Veľkosť :

    Šírka : 2,5 cm

    Celková dĺžka : 100 cm

    Dvakrát hlavu dĺžka : 50 cm

    Najdlhšie jeden nastaviteľný : 50cm ( s hákom )

    Najkratšia : 32 cm

    Nastaviteľná dĺžka

    Funkcie :

    Tam sú dve malé psy , môžete získať dve šteniatka zároveň trakciu lano ťahať za jeden povraz ,

    ale aj pohodlné a praktické .

    Package: 1 x Vodítku

    Prepravné Podmienky:

    Dodacia lehota: Náš sľub dodacia lehota je 2-5 pracovných dní, ale väčšinu objednávok môžu byť zaslané do 1-2 dní po tom, čo sme dostali vašu platbu. Ak dodacia lehota je práca nadčas, budeme s vami komunikovať v čase.

    Prepravná Metóda: Ako si vybrať spôsob dopravy? To je normálne nerozhodne hmotnosť výrobku, prepravné a dodacia lehota. Nižšie sú uvedené niektoré tipy pre vás vybrať spôsob dopravy.

    (1).Ekonomika lodnej dopravy: (cena položky je menej ako 5 dolárov) Ak cena položky je menej ako 5 dolárov, Budeme loď položku s Ekonomika Dopravy (napríklad: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus),To je Doprava Zadarmo, a to bude trvať asi 16-35 dni, aby sa dospelo, ale 35-60 dní, za výnimočný prípad a tiež žiadne sledovanie informácie. Samozrejme, môžete pridať trochu peniaze vybrať štandardná doprava pre sledovanie informácie a menej času doručenia.

    (2).Epacket: (cena položky je viac ako 5 dolárov) Ak cena položky je viac ako 5 dolárov a vaša poloha v krajinách nižšie, Epacket je odporúčané pre vás, To je Doprava Zdarma alebo v nižšej zľava nákladnej a bude to trvá 7-30 dní, aby sa dospelo. USA, Kanada, Nórsko, Austrália, Francúzsko, Nemecko, veľká Británia, Izrael, Saudská Arábia, Ukrajiny, Ruska, Hong Kong, Južná Kórea, Malajzia, Singapur, Turecko, Rakúsko, Belgicko, Švajčiarsko, Dánsko, Maďarsko, Taliansko, Luxembursko, Holandsko, Nový Zéland, Poľsko, Švédsko, Fínsko, Írsko, Portugalsko, Mexiko. Niektoré referenčné doba dodania (len odhaduje, nie je zaručená): 5-10 pracovných dní Austrália/ Veľká Británia /Ázia Krajiny 7 až 15 pracovných dní, Kanada /usa 10-20 pracovných dní Rusko/Francúzsko/ Španielsko/Europe Krajiny 15-35 pracovných dní Taliansko/Južná Afrika/francúzska Guyana (závisí od prísne Vlastná Kontrola).

    (3).Štandardná doprava :( cena položky je viac ako 5 dolárov) Pre ostatné väčšina krajín, Štandardná Doprava, ako je Čína, Post Air Mail je odporúčané pre vás, to je tiež Doprava Zdarma alebo v nízkej zľava nákladnej a môžete sledovať položky s sledovanie informácie, aj to trvať asi 16-35 Dni, aby sa dospelo, ale 35-60 dní, za výnimočný prípad. Ak chcete menej čas doručenia, môžete platiť viac peňazí za Urýchlené Doprava ako EMS alebo UPS.

    (4). Urýchlilo Dopravu, Ak máte časového obmedzenia požiadavky logistiky, chcete vziať na položku rýchlejšie. Alebo pre špeciálne produkty ako cez 2kgs alebo vrátane batérie, môžete si vybrať Urýchlilo Dopravu ako EMS/UPS Shipping, trvá 5-15 dni, aby sa dospelo.

    "Výborné" Po-Predajný Servis:

    Berieme spokojnosť zákazníka ako živote podniku. Sme profesionálne nové značky zameranie na "Čína Kvality Made" . Ponúkame Kvalitné Produkty a Dobré po Predajný Servis pre vás. Ak máte akékoľvek otázky o našich produkt alebo službu, prosím poslať správu nám. Budeme odpovedať na vás a problém vyriešiť čo najskôr.

    Spätná väzba:

    Ak ste spokojný s našim výrobkom, alebo naše služby, prosím, láskavo dovolenku Plnú Hviezd a dobrú spätnú väzbu k nám .Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, a podporí nás robiť to lepšie a lepšie, v ďalšom. Vďaka!

    Návrat Politiky:

    Môžete sa vrátiť výrobky pre všetky problémy s kvalitou alebo škody do 15 dní po tom, ako dostanete tovar., a my vám vrátime, (Pre škody položky, budete musieť poslať masáž na nás pokyny, keď budete prijímať položky).Pre iného dôvodu, prosím, kontaktujte nás v prvom rade a budeme späť k vám do 24 hodín (okrem víkendu) a vyriešiť váš problém s náhrada alebo odškodnenie. Ďakujeme!

    Záruka A Údržba:

    Poskytujeme jeden rok záruku na naše výrobky, vzhľadom na osobitné prípade medzinárodných maloobchod, ponúkame rôzne druhy záruka spôsobom, na základe dobrú komunikáciu a koordináciu medzi predávajúcim a kupujúcim.

    Štítky: pes na vodítku spojka, dvojité psom na vodítku spojka, vodítku spojka, Lacné psom na vodítku spojka, Vysoká Kvalita, dvojité psom na vodítku spojka, Čína vodítku spojka Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Abigalehale

      super quality. thank you.

    • Oaupeniw

      all is wonderful. the expected money such for quality.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty