C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob

C&Z Anime, komiksu, Mini Totoro odovzdaní Redish/ Akumaki plyšové hračky, bábiky 2 veľkosť mini prívesok malý zásob

€3.46
Skladom
w15572

    Veľkosť Balenia: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
  • Materiál: Plyšové
  • Funkcie: Film & TV,Plnené & Plyšové
  • Názov Značky: Chouettie Medveď
  • Vekové Rozpätie: 12-15 Rokov,8-11 Rokov,5-7 Rokov,Grownups,2-4 Rokov
  • Upozornenie: don't jesť
  • Rozmery: Stredné a Malé
  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: XISO20391

  • Komoditné materiál:Kvalita pletenie Stav:100% NOVÉ Veľkosť:Existujú dve veľkosti , z nich je 8 cm(h), ostatné je 10 cm(h). Referenčné informácie : Cena: cena je za 1 kus. Farba:ako na obrázku Prísť s maloobchod taška & dobre ochrany Pozemok s internation sledovania, Že to bude rýchlejšie a bezpečnejšie.

    To, ČO STE VIDELI JE to, ČO MÁŠ 100%reálne fotografie!

    1 Dodacie Lehoty Sa Môžu Líšiť V Závislosti Od Štátnych Sviatkov, Krajín A Zvyky Atď. Vďaka Za Vaše Porozumenie. 2.Nie sme zodpovední za vlastné povinnosti došlo vo vašej Krajine, Budeme samostatné produkty do niekoľkých menších balíkov a písať ako darček s nízkym cenám, ktoré vám pomôžu vyhnúť taríf. 3. Všetky objednávky budú odosielame do 3 pracovných dní. 4. Obchod je cezhraničná a Letecky je najlacnejšie post spôsobom, takže to bude trvať dlhý čas(8~60days ) na dodanie. Ak chcete rýchlejšie shippment, prosím, zvoľte Express, ponúkame EMS, DHL, Fedex, Ups, ruský, ePackage, ramex a tak ďalej. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytne vám s najlepšími .

    Štítky: anime oblečenie pre bábiky, plyšové hračky, plyšové hračky anime, Lacné anime oblečenie pre bábiky, Kvalitné hračky plyšové, Čína plyšové hračky anime Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Sniperdude0511

      bon

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty