1 Kus 3-pásmový Gitara Vyzdvihnutie Výber Prepínač Chrome Black Gold VYROBENÉ V Japonsku 1 Kus 3-pásmový Gitara Vyzdvihnutie Výber Prepínač Chrome Black Gold VYROBENÉ V Japonsku 1 Kus 3-pásmový Gitara Vyzdvihnutie Výber Prepínač Chrome Black Gold VYROBENÉ V Japonsku 1 Kus 3-pásmový Gitara Vyzdvihnutie Výber Prepínač Chrome Black Gold VYROBENÉ V Japonsku

1 Kus 3-pásmový Gitara Vyzdvihnutie Výber Prepínač Chrome Black Gold VYROBENÉ V Japonsku

€9.73
Skladom
w1631

    Veľkosť Balenia: 15cm x 11cm x 10cm (5.91in x 4.33in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Názov Značky: RAMENO
  • Číslo Modelu: Šesť tisíc osem sto sedemdesiatich dvoch
  • farba: Chróm, Čierna, ZLATÁ
  • Druh: prepínač

  • ZAVEDENIE NOVÉHO VÝROBKU :

    POLOŽKA: 3-cestný Prepínač

    FARBA: ZLATO;Chrome;Čierna

    HMOTNOSŤ: 20 G/Kus

    Informácie O Zákazníkoch 1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov v pohode. 2.Položky sú dodávané prostredníctvom EMS. osloviť väčšinu krajín v rámci 10 20business dní. To je pre USA. KANADA. AUSTRÁLIA. . Pre ostatné krajiny. môže to mať viac času, aby sa dospelo. 3.Package--balíka. naša spoločnosť bude mať metódou štandardizovaných balenie. zvyčajne. počas prepravy je veľmi silný. 4.Kladieme veľký dôraz na každý jeden z vašich spravodlivé hodnotenie, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať chválu, podporujú nás, boli by sme veľmi vďační. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, komunikovať s nami, verím, že akékoľvek rozumné problémy sme mohli rýchlo vyriešiť, prosím, neponáhľajte sa, aby nám zlé recenzie. 5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Štítky: Gitara Pickup, gitara vyzdvihnutie výber, Vyzdvihnutie Prepínač, Lacné gitary pickup, Vysoká Kvalita gitara vyzdvihnutie výber, Čína vyzdvihnutie prepínač Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty