2017 Nový Príchod Fialová pokrývku hlavy Kvet Ženy Vlasy Klip Roztomilý Módne sponky do vlasov Vlasy Klip Pre Dievča Vlasy Headdress Príslušenstvo 1pcs 2017 Nový Príchod Fialová pokrývku hlavy Kvet Ženy Vlasy Klip Roztomilý Módne sponky do vlasov Vlasy Klip Pre Dievča Vlasy Headdress Príslušenstvo 1pcs 2017 Nový Príchod Fialová pokrývku hlavy Kvet Ženy Vlasy Klip Roztomilý Módne sponky do vlasov Vlasy Klip Pre Dievča Vlasy Headdress Príslušenstvo 1pcs

2017 Nový Príchod Fialová pokrývku hlavy Kvet Ženy Vlasy Klip Roztomilý Módne sponky do vlasov Vlasy Klip Pre Dievča Vlasy Headdress Príslušenstvo 1pcs

€1.81 €1.01
Skladom
w16612

    Veľkosť Balenia: 18cm x 12cm x 3cm (7.09in x 4.72in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.035kg (0.08lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Štýl: móda
  • Druh: Barrettes
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Materiál: Nylon,Polyester
  • Číslo Modelu: BD00500060
  • Názov Značky: Candiway
  • Položka Druh: Pokrývku hlavy
  • Pohlavie: Ženy

  • ******************************************* *****************************

    2017 Nový Príchod Fialová pokrývku hlavy Kvet Ženy Vlasy Klip Roztomilý Módne sponky do vlasov Vlasy Klip Pre Dievča Vlasy Headdress Príslušenstvo 1pcs

    ****************************************************************************

    Poznámka: sme balenie v plastovom boxe.v dôsledku medzinárodnej prepravy dlhý čas výlet.Box možno bude vyrovnať na ceste,prosím pochopenie.

    Funkcie:

    100% Zbrusu Nový.

    Farba: ako si vybrať

    Kvet priemer: 14 cm (cca)

    To sa hodí oboch dievča a lady .

    Veľký pridať skvelý vzhľad na čelenky, čiapky alebo nosiť ako sponky do vlasov .

    Umelecky podrobné kvalitu a štýl, aby zodpovedali vaše dieťatko vlasy. Jednoducho sa nasadzuje a sundat s kovovou krokosvorkami.

    Každý kvet je schopné pripojiť všetky naše háčkované čelenky, newsboy klobúky.

    Obsah balenia: 1 ks kvet

    Poznámka: Prosím, zanechajte správu, dajte nám vedieť, akú farbu chcete,nie zanechať odkaz na vyžiadanie farba , budeme poslal ho náhodným.

    O farebný rozdiel: Tipy Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu, ale vezmite inom svetle a zobrazenie faktory, tam je určitá farba, prosím ťa, odpusť mi. Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami. O Veľkosti: Môže byť nejaké oblečenie majú trochu malé,vezmite prosím na vedomie, ak ste objednávku na základe vášho tela.Ďakujem. Kontaktujte Nás :

    V prípade akýchkoľvek otázok o veľký nákup alebo sa chcete dozvedieť viac,prosím kontaktujte nás,sme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať. O Express: nie Sme zodpovední za cla alebo dovozu dane !! Všetok tovar budeme deklarovať Šaty alebo Módne Doplnky ,Žiadny sex slovo na obale. niektoré obrázok blokovaný www.planetsport.sk politiky,ak chcete vidieť jasný obraz ,prosím, kontaktujte nás.zašleme vám,vďaka! výrobok je doprava zdarma do " predávajúci Spôsob Dopravy "," Yanwen Ekonomické Air Mail " a "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" alebo iné " Ekonomické Air Mail ", nie Je možné sledovať vôd pozemok ľavej čína( len môžete sledovať, keď sa v Číne ). Ak chcete úplné sledovanie( stopové všetky trasy ),prosím, vyberte si "Čína Príspevok Registrované Air Mail","ePacket" alebo inom registri dopravcu . On-Time dodávky je 30-60 dní,prosím neotvárajte spor do 60 dní ,ak ste nedostali v Odhadovaný čas,prosím, kontaktujte nás ,budeme riešiť s vami. Kontaktujte nás: Pozitívna spätná Väzba je náš život. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky , kontaktujte nás prosím najprv si lepšie riešenie . (Nie je možné vrátenia hodnotenie). Pretože www.planetsport.sk sa domnieva, NEUTRÁLNE spätnú väzbu, ako NEGATÍVNA spätná väzba v prírode. Staráme sa našim zákazníkom. Takže ak budete mať akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte cez Správu a my sa budeme snažiť vyriešiť.

    Štítky: sponky do vlasov pre dievčatá, Ženy vlasy klip, vlásenky vlasy klip, Lacné sponky do vlasov pre dievčatá, Vysoko Kvalitné ženy vlasy klip, Čína vlásenky vlasy klip Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Kaddison

      Bought them as I thought they would have a clip for placement. All it had was a pin to attach it to clothing. Very pretty but I'm going to have to figure out a way to modify it so I can use it in my hair.

    • Shivanshj007

      Very happy

    • Jiuxodeu1234

      color excellent. shipping fast. but!! сыпятся shines not easy, струятся and. one piece вытащила блесках whole room. balcony shake out'll. so the quality 3. быстроту 5 for

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty