Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia

Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia

€1.17 €0.77
Skladom
w1678

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.08kg (0.18lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Číslo Modelu: Odolnosť Kapely
  • Aplikácia: Ťahať Lano
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • Funkcia: Komplexné Fitness Cvičenie
  • Názov Značky: Balight

  • Fitness Odolnosť kapely Door Anchor Crossfit gumičky Pre Fitness Joga Latex Trubice Cvičení Zariadenia

    Popis:

    Veľkosť hubky:appx 4*4.2 CM

    Materiál:Vysoká kvalita pásky+hubky

    Športy:Fitness odolnosť kapely cvičenie

    Funkcie:

    Super Silné Ťažkých Construstion:Na Bodylastics dvere kotva je navrhnutý a vyrobený tak, aby sa super silné. Musíme robiť to robustný, ako najväčší Bodylastics produkujú až 404 kg napätie. Každý Bodylastics kotva je vyrobený s hrúbkou nylon popruh, ťažkých šitie a nylon vnútorné jadra pre ďalšie stability.

    Funguje Na Všetkých Miestach Dvere: V Bodylastics door anchor využíva husté, ale mäkká pena, ktorá je 3 cm v priemere. Preto, to môže zabezpečiť vaše pásy na všetkých miestach, dokonca aj vtedy, ak existuje značný priestor na hornej a dolnej časti dverí. Táto funkcia výrazne zvyšuje počet cvičení, ktoré môžete vykonať.

    Chrániť Vaše Dvere a Vaše Pásma:mäkká pena konci kotvy pomôže zabrániť poškriabaniu a denting z vašich dverí. To je veľmi dôležité, ako ste sa tiahnu pásma vytvoriť veľkú silu medzi kotvou a dverí. Slučky strane kotvy obsahuje neoprénové čalúnenia. To vám pomôže zachovať svoje kapely vytvorením mäkký povrch pre nich stlačiť proti, keď sú dlhé.

    Teflon materiál core ovinuté s TPR buffer krúžok.

    Perfektné spracovanie, silnú odolnosť voči tlaku

    Balík obsahuje:

    1 * odolnosť kapely dvere kotvy

    '

    Štítky: fitness odolnosť kapely, Odolnosť Kapely, gumičky pre fitness, Lacné fitness odolnosť kapely, Vysoká Kvalita odolnosť kapely, Čína gumičky pre fitness Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Simple Unhappy

      Perfect ! It was ideal for the door gym / bands

    • Beatl 12

      Thank you seller, the order came in 22 days.Looks well to do have not tried.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty