10 kusov za veľa Nerezová Oceľ Tvar U Strmene (M12) s Skrutka Kolík pre Paracord Náramky Lodičky Kotevné Príslušenstvo 10 kusov za veľa Nerezová Oceľ Tvar U Strmene (M12) s Skrutka Kolík pre Paracord Náramky Lodičky Kotevné Príslušenstvo 10 kusov za veľa Nerezová Oceľ Tvar U Strmene (M12) s Skrutka Kolík pre Paracord Náramky Lodičky Kotevné Príslušenstvo

10 kusov za veľa Nerezová Oceľ Tvar U Strmene (M12) s Skrutka Kolík pre Paracord Náramky Lodičky Kotevné Príslušenstvo

€9.97
Skladom
w17071

    Veľkosť Balenia: 15cm x 8cm x 6cm (5.91in x 3.15in x 2.36in)
    Typ Jednotky: veľa (10 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 2.2kg (4.85lb.)
  • Veľkosť: 12 mm
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • hmotnosť za kus : 0.186 kilogramov

  • Jis typu U/D strmeň

    vyrobené z 304grade materiál z nehrdzavejúcej ocele.

    leštený povrch, strieborný.

    10 ks / pack.

    používa sa ako survial náramok pracka, camping, turistiku, športové aktivity.

    Pred nákupom si prečítajte a udržať naše obchodné podmienky v mysli. Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na Amy. Vďaka!

    O Platbu

    1. Akceptujeme Alipay, Western Union, T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené s 3 dní.

    3. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine. Doprava cena nie je vrátane poistenia& import/export dane.

    O Zásielke

    1. Po zaplatení je jasné, budeme loď von čo najskôr.

    2. Zvyčajne doprava zadarmo tovar bude odoslaný celosvetovo doporučenou air mail stačí 12-39days dosiahnuť, aby kupujúci,(Ale v niektorých oblastiach(Rusko a Brazília) a vzdialené regióne potrebujete viac dní 30-60days(s výnimkou sobota a nedeľa.)) prosím, buďte trpezliví, pretože rôzne miesta ,rôzne dosiahnuť čas!

    3. Prosím, uistite sa, že ste opustili adresu alebo telefónne číslo(mobil)/ psč(poštové smerovacie číslo), sú správne. Ktorý môže položky dostať sa na vás jednoduché!

    4. ServiceTransit Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 45days z platby, prosím, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    Návrat & Vrátenie Peňazí

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

    2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo ,konkrétny dôvod pre návrat a vaša po#.

    O Záruku

    1. 12months výrobcu obmedzená záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa s v záručnej dobe(a v pôvodnom obale, ak je to možné).musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

    O Spätnú Väzbu

    Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé, sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie.

    Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motív presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

    Štítky: strmeň z nehrdzavejúcej, strmeň paracord, putá z nehrdzavejúcej ocele, Lacné strmeň z nehrdzavejúcej, Vysoká Kvalita strmeň paracord, Čína strmene nerezové Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Kleinoksana77

      good seller

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty