U119 100ks/veľa francúzska Manikúra Nechty Umenie Tipy Forme Okrajových 3 Štýl Príručky Nálepky DIY Vzorkovníka

U119 100ks/veľa francúzska Manikúra Nechty Umenie Tipy Forme Okrajových 3 Štýl Príručky Nálepky DIY Vzorkovníka

€4.12 €4.20
Skladom
w17079

    Typ Jednotky: množstvo (100 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 28cm x 16cm x 10cm (11.02in x 6.30in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • Položka Druh: Nálepku & Odtlačkový
  • Materiál: PVC (polyvinylchlorid).
  • Číslo Modelu: D2459

  • Ak sa vám?re profesionálny nechtový umelec zásob na vašom francúzska Manikúra sprievodcov s týmto lepkavé.

    Sprievodcovia sú flexibilné a ideálne pre použitie na prst nechty a prsty.

    Materiál: PVC (polyvinylchlorid).

    Množstvo:100KS

    Použitie:

    -Pomocou pinzety, aby opatrne nadvihnite sprievodcov z sprievodný list & miesto na nechty, príručka spolu prírodné nechty tip.

    (Použite francúzsky hrotom pre najlepšie výsledky)

    -Farba kvalitné biele nechty lak cez skutočné tip, nechajte lak na dry3. Opatrne odlúpnite nechtov sprievodca nálepky z každý prst/palec

    -Maľovať na s nepriehľadné jasné/nepriehľadné ružové nechty lak

    -Voliteľné-zvýšiť svoj dizajn s obtlačky, klenot & lesk

    Balík obsahuje:

    100ks x Tipy Formy Sprievodcov Nálepky

    Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní od platby vymazané

    Všetky naše položky bude odoslaný na kupujúceho, adresu, ktorá je uvedená ponúkané kupujúcich,Prosím, potvrďte svoju adresu pre platbu Prosím na vedomie, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky. A niekedy trvať trochu dlhšie, vzhľadom na miestne odoslanie omeškania alebo z iných dôvodov. prosím, aby mali dostatok času pre dodanie a kontaktujte nás, ak ste neobdržali príslušnú položku.

    Máme loď tým, EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Čína Príspevok ,ePack a tak ďalej. Niekedy sme sa vybrať iný poštovného v závislosti na krajine vlastné podmienky. To zvyčajne trvá približne 7-20 dní na prijatie objednávky(väčšinou v 7 až 15 dní, ak je pomalý, dostanete ju do mesiaca),v skutočnosti závisí onpostal procesu. ak budete v Taliansku,Španielsku, Južná Amerika a stredný Východ, To bude trvať viac ako 30 dní ešte viac

    dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúcich? zodpovednosť Ste recommded ak to chcete skontrolovať s vaším colný úrad, zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou Pred podpisom balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať .To sa stalo, že niekto ukradol produkt z parcely. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísali parcely by Sme mohli ponúknuť vrátenie peňazí, a žiadosť o vrátenie je k dispozícii iba žiadosti, a to do 14 dní po parcely prijaté &vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Ponúkame 100% vrátenie peňazí ak je položka je nefunkčné pred príchodom, všetko, čo musíte urobiť, je nám pošlete jasné obrázky ukázať to je nefunkčné. Chybný situácia musí byť zaznamenaný do 7 dní po doručení, Ak máte nejaký problém s farbe, veľkosti, kvality alebo iných,prosím, kontaktujte nás slobodne pred vami, dajte nám neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Ďakujem vám veľmi pekne necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po obdržaní platby. Sme úprimne radi vám uspokojenie riešenie. Ak máte radi to, srdečne očakáva svojich piatich hviezd spätnú väzbu. Budeme pracovať tvrdšie, aby vám uspokojenie služby.

    Štítky: stencil laserový rezací stroj, stencil list, stencil punk, Lacné šablóny laserový rezací stroj, Vysoko Kvalitné prípravky list, Čína vzorkovníka punk Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Zolotaya Bochka

      ok

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty