50pcs 10-15 cm / 4-6 palcový PRÍRODNÉ DÚHOVÉ farby kačacie perie/ peria pre svadobné DIY dekorácie,cosplay,látkové doplnky

50pcs 10-15 cm / 4-6 palcový PRÍRODNÉ DÚHOVÉ farby kačacie perie/ peria pre svadobné DIY dekorácie,cosplay,látkové doplnky

€2.96
Skladom
w18235

    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Veľkosť Balenia: 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
  • Vzor: Surové
  • Materiál: Kačacie Perie
  • Číslo Modelu: 10-15 cm / 4-6 palec
  • Stav: Úplne nové nepoužité
  • Názov Značky: lanshui

  • Názov produktu:Kačacie perie

    Veľkosť:cca 10-15 / 4-6 palec

    Materiál:Kačacie perie

    Farba:Prírodná dúhové

    Dostať sa cez EÚ a USA, štandard kvality

    Balenie:50pcs / veľa

    Mnohokrát sa používa:

    Módne Oblečenie, Šperky, Klobúky,Vianoce,Party Dovolenku Dekorácie Perie

    Farba informácie:

    1. To je ťažké pre nás cieľom poskytnúť najlepší výkon, štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

    2. Ako kupujúci je vašou povinnosťou čítať a porozumieť farba popis farba kúpite položky. Ak si nie ste istí, prosím e-mail objasniť.

    3. Farba skutočného produktu sa môže mierne líšiť obrázky zobrazené na stránkach mnohých faktorov, ako sú vaše jas displeja a jas.

    4. Prosím, zvoľte svoj produkt starostlivo, sa spýtať na všetky otázky pred ponúkania cien. Páči sa nám otázka, takže sa opýtať!

    - prijímame len escrow (T/T, western union a iných globálnych rýchlosť predávať prejsť platba prijatá)

    Prosím, zanechajte správne a jasné, adresa, zníži prepravu veľa problémov.

    Na ochranu platby

    -- -- -- -- -- vaše peniaze sú v bezpečí, preto si dajte svoje peniaze na sos globálna rýchlosť predaj prostredníctvom webovej stránky, pretože len po prijatí projektu, sos globálna rýchlosť predávať tong webovej stránky bude odoslaný na nás. Takže vaša platba je 100% bezpečné!

    doprava

    - všetky naše položky sú prostredníctvom Čína príspevok air mail doprava zadarmo, čo je dôvod, prečo je skvelý cenu, to zvyčajne trvá 15-25 dní, ale z nejakého dôvodu, zásielku bude odložené. Ak budete potrebovať položky, môžete si vybrať, EMS, DHL, FedEx alebo UPS. Viac, rýchlo a bezpečne, je potrebné sedem až desať dní, prosím, kontaktujte nás platiť dodatočné prepravné náklady.

    - ak sa nemôžete dostať príspevok po 25. dni v deň, ktorý sme vám poslali, kontaktujte nás prosím priamo. Budeme ísť s vami vyriešiť problém.

    -- -- -- -- všimnite si prosím: všetky linky, ktoré sú označené EMS doprava zadarmo, ak ste z Brazílie, budeme loď Brazílsky poštové služby EMS, ale preto, Brazília, Brazília

    Najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob dopravy. prosím

    Predtým, než si dávať pozor na to, aby.

    spätná väzba

    1) váš názor je pre nás veľmi dôležité, venujte prosím niekoľko sekúnd opustiť veľkú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, ďakujem vám veľmi pekne! !

    2) sme vždy ponúknuť najnižšiu cenu najlepší výrobok a službu.

    3) skontrolujte si prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém, aby ste šťastný nakupovanie náladu. Ďakujem.

    Štítky: www.planetsport.sk, www.planetsport.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

  • Recenzie (3)

    • Josiane Akiki

      they are nice but look much bluer in the picture

    • K Urnaliev

      Came super fast. But the actual feathers look dull than the image shown

    • Setochekk

      just a little long a receipt receipt but heard say jai post canada possible-1 retardais most packages for dishearten dacheter so i my people expecting

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty