2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity 2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity 2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity 2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity

2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity

€344.52
Skladom
w19008

    Veľkosť Balenia: 50cm x 40cm x 40cm (19.69in x 15.75in x 15.75in)
    Hmotnosť Balenia: 27.0kg (59.52lb.)
    Typ Jednotky: veľa (20 ks/lot)
  • Štýl: Pastoračné
  • Funkcia: Stolový Váza
  • Veľkosť: M
  • Názov Značky: DesserXixi
  • Materiál: kov
  • farba: Big-68 cm, Stredná-59 cm, Smaill-46 cm
  • Číslo Modelu: DDD

  • Pri objednávke našich položky, ak sa rozhodnete vzduchu Expresná doprava alebo predávajúci je metóda, prosím skúste to najlepšie, aby poradie 3 týždne vopred chytiť dátum svadby; Ak sa rozhodnete Čína príspevok, prosím skúste to najlepšie, aby sa poradie 3 mesiace vopred chytiť dátum svadby.

    Ak čas je naliehavé, prosím, potvrďte čas s nami najprv urobiť poriadok, vďaka.

    Sme továreň zakladateľ a obchodného zástupcu na všetky druhy výrobkov.Ako kontajner objednávky, veľkoobchod, maloobchod a kontajner kontroly, atď.

    Keď sa rozhodnete pre dodávky termín "predávajúci spôsob dopravy", budeme doručenie vašich zásielok DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX,Mýto atď, alebo Odbornej Leteckej spoločnosti, ktorá môže dosiahnuť v o 5-15 dní.

    Ak si objednáte z nášho obchodu viac ako 5-krát a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ponúkame krásny prekvapujúce darček :)

    Ak nemôžete nájsť akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, neváhajte nás informovať. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyhľadávania z našej spolupracovala továrne a nákupu pre vás.

    Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte nás informovať.

    Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás prvý, ešte pred tým, ako spor, budeme sa snažiť v našich silách, solu problém pre vás. Vďaka :)

    2018 Silver kvetinové vázy svadobný stôl vrchol stojanu svadobné dekorácie dodávka 20 ks/Veľkosť lotu detaily, ako je uvedené nižšie: Veľká-68 cm Stredne--59 cm Malé--46 cm Farba : Strieborná farba Poznámka : Pre jednoduchú prepravu, zašleme časti samostatný, musíte zostaviť ich sami, je to veľmi jednoduché :) Ak budete potrebovať ďalšie farby, môžeme tiež pre vás, pre podrobnosti nás kontaktovať :) Cena je len na Stôl stojany a bez ostatné príslušenstvo ako kvet atď.. akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím uhradiť do 3 dní po objednať,inak bude objednávka uzavretú www.planetsport.sk! My vám len lode na predvolené aderess v alipay. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania časy jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.. nemôžeme akceptovať vrátenie pretože kupujúci odmietnuť zaplatiť dane alebo poplatky! Pre dodacia lehota,budeme vyberať najlepšie dodanie spôsob, ako pre vás základňu na istý čas doručenia zásielky,ktorú si vybrať, ak si mysli to,pls kontaktujte nás.v opačnom prípade nemôžeme akceptovať prípadné reklamácie z dôvodu rôznych dodacia lehota sa s tým, čo si vyberiete.. Budeme sa snažiť, aby slúžili všetkým zákazníkom, ktorí objednávky od nás. Môžeme vám poskytnúť náhrada, ak sa vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu(ale mali by ste venovať dodacie a daní, vrátenie späť). Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené na ceste návratu, kupujúci by mali účtovať za takúto škodu alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedný za prepravu dane a poplatky účtovať k návratu položky. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.dáme si nejakú zľavu nabudúce perchase! Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom

    Štítky: Vázy, lacné vázy, 2018 Strieborné Lesklé Svadobné Kvetinové Vázy Tabuľka Vrchol Svadobné Rekvizity.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty