Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9 Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9 Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9 Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9 Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9 Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9

Baby Dievčatá Chlapci Topánky, Mäkké a Pohodlné deti attipas rovnakom dizajne prvého chodci Anti-slip batoľa topánky DS9

€1.36 €6.02
Skladom
w19683

    Typ Jednotky: Pár
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Položka Druh: Prvý Chodítka
  • Dieťa Veku: 0-6 Mesiacov, 7-12 Mesiacov, 13-18 Mesiacov, 19-24 Mesiacov
  • Vzor Typ: Prekladané
  • Vrchný Materiál: Bavlnená Tkanina
  • Oddelenie Meno: Baby
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Názov Značky: rorychen
  • Pohlavie: Unisex
  • Uzavretie Typ: Slip-On
  • Materiál Podrážka: Gumené
  • Sezóna: Všetky Ročné Obdobia
  • Módny Prvok: patch

  • Veľkosť 21 Vnútorná Dĺžka 12 CM Veľkosť 22 Vnútorná Dĺžka 12.5 CM Veľkosť 23 Vnútorná Dĺžka 13,5 CM Veľkosť 24 Vnútorná Dĺžka 14.5 CM

    1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás, prosím, že dvakrát pred odchodom nám spätnú väzbu.

    2.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

    1. Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2. Všetky položky sú na sklade. Môžete zaplatiť priamo. Prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, ak budete mať nejaké problémy s platbou.

    1. PRIPRAVTE ZÁSIELKU ČASU:

    Pretože sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 1-5 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

    2. O DAŇ

    Vo väčšine prípadov, kupujúci nebude musieť platiť žiadne colné. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, prosím pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť, je potrebné pochopiť túto situáciu. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

    UPOZORNENIE:

    1.Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím ponúknuť nám vaše správne kontaktné telefónne číslo v prípade, že miestna pošta nemôže kontaktovať vyzdvihnúť zásielku, keď to príde.

    2.Ospravedlňujem sa, že nebudeme podporovať P. O. Boxov adresu, prosím nechajte nám správu pre správnu adresu pri zadaní objednávky.

    Štítky: autor batoľa topánky, Batoľa topánky, dievča soft topánky, Lacné dizajnér batoľa topánky, Vysoká Kvalita batoľa topánky, Dievča číne soft topánky Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty