4 m/veľa 4cm, šírka dvojité keper elastické gumičky 14 farieb EBD-004 4 m/veľa 4cm, šírka dvojité keper elastické gumičky 14 farieb EBD-004 4 m/veľa 4cm, šírka dvojité keper elastické gumičky 14 farieb EBD-004

4 m/veľa 4cm, šírka dvojité keper elastické gumičky 14 farieb EBD-004

€6.18
Skladom
w19929

    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
    Typ Jednotky: veľa (4 Meter/lot)
  • Veľkosť: 4cm width
  • farba: 1, 2, 3, 4, 5, žltá, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, Biela
  • Lode Z: Čína

  • Prekvapiť! Budeme loď vašej objednávky spolu s darček a dúfam, že sa vám to páči. Meno a priezvisko prosím! Najmä pre Rusov a Latvias , ak nie,nebudete si vaše prekvapenie. Žiadny spor, keď čaká na vaše prekvapenie, ktorý trvá 7~15 dní na trať po lode von a termín dodania je 60 dní. Žiadny spor na každom prípade, ak máte akýkoľvek problém, prosím, napíšte správy nám, radi vám odpovieme čoskoro, A sľubujeme, že váš tovar a peniaze v bezpečí! Č sporu, ale 5 hviezd a pozitívne komentáre, ak áno, môžete sa stať našim VIP teší viac prekvapenie a zľavy

    4 m/veľa 4cm, šírka dvojité keper elastické gumičky 14 farieb EBD-004

    1.Akceptujeme Alipay tu(Beloto, VISA, Mastercard, TT, Moneybooks sú prijateľné prostredníctvom Escrow ).

    2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní.

    3.Ak zistíte, že vaša objednávka čaká na platiť, to znamená, že vaša platba nie je hotové, alebo niečo v neporiadku s platbou, pokúste sa, prosím, objednávajte a dokončiť platbu.

    4.Prosím, uistite sa, že vaše údaje správne ako Kontaktné MENO a priezvisko, Adresa, Psč, Mobil&Tel; a nechajte ho pred dokončením vašej platby, Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    1.Doprava po celom svete(s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2.Spracujeme 1~5 dní po zaplatení overenie zásob, je dynamický, normálne, overenie potrieb 1~3 dni.

    3.Za normálnych okolností, by ste mohli sledovať pozemky informácie zo stránky: www.17track.net/index_en.shtml 7~15 dní po tom, čo sme loď. Ak prejdete cez prázdniny, čas predĺžiť.

    4.Rôzne prepravu spôsobom, rôznych regiónov, odlišné dodacie lehoty. prosím, byť trpezlivým, na prekvapenie.

    5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane . Normálne ak vyberiete Čína Príspevok Air Mail alebo ePacket. vašu zásielku ocenené $3 a označíme ho ako darček pre vášho dane v minimálnej; ak zvoliť, DHL, EMS, Fedex, UPS, svoj pozemok ocenené nižšie $20 za vaše dane na minimum.

    1.Sme sľúbili bezpečnosti vášho tovaru a peňazí na každom prípade. To nie je dobré pre váš kredit na www.planetsport.sk, ak chcete otvoriť spor, prosím, napíšte správy na nás, my vám spätnú väzbu čoskoro, ak máte nejaké otázky.

    2. Neotvárajte SPORU, ak svoj pozemok losed počas prepravy v holé možnosť, vrátime vám peniaze.

    3. Neotvárajte SPORU, ak doba dodania neprechádza 60 dní, aj keď to mohlo byť sledované; úprimne dúfam, môžete čakať, 7 - 15 dní vzhľadom na prepravné zbytočného odkladu iné faktory. Po 60 dní (90 dní pre Brazília) absolvoval, ak ste ešte nedostali tovaru. vrátime vaše peniaze.

    4. Neotvárajte SPORU, ak zistíte, že je niečo zle s vaše položky, Pls nebojte sa a neváhajte kontaktovať nás a získajte lepšie riešenie.

    5. Neotvárajte SPORU, ak zistíte veľkosť, alebo farbu, nie je dobre zapadajú, pre obrázky a modely sú len pre referenčné účely.

    1. Prosím, dajte nám 5 hviezd a pozitívne komentáre, ak ste spokojní s položkami. A ak áno, bude vám naša VIP.

    2.Dostanete veľkú zľavu, ak budete zdieľať odkaz položiek na váš Facebook, Youtube a Twitter pri ďalšom nákupe.

    3.Len 5 hviezd a pozitívne komentáre;Č. 1, alebo 2-hviezdičkový hotel, Žiadne negatívne pripomienky. ak nie ste spokojní so položky, prosím, kontaktujte nás, sľubujeme, aby ste spokojný.

    Štítky: gumička, pružné gumené, gumené elastické kapely, Lacné gumička, Vysoko Kvalitné gumené elastické, Čína gumy elastické kapely Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Vvvlakshmigvd

      all likes. was packed perfectly. each length изменяла not gum. укрпочта delivered normally on. seller not общалась

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty