3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF 3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF 3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF 3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF 3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF 3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF

3.175x1.5x4/5/6 mm Paralelný Karbidu PCB Gravírovanie Bitov Konci Mlyn Volfrámu Frézovanie CNC Fréza Nástroj pre Akrylové Farby PVC Dosky MDF

€2.96 €5.82
Skladom
w21557

    Veľkosť Balenia: 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.055kg (0.12lb.)
    Typ Jednotky: veľa (10 ks/lot)
  • Druh: Iné
  • Použitie: Iné
  • Číslo Modelu: 3.175x1.5x4/5/6 mm
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • dĺžka: 4/5/6 mm
  • Názov Značky: PAWZYQ
  • Materiál: Volfrámové ocele
  • Priemer Otvoru: 1 bod 5x4mm x10pcs, 1 bod 5x5mm x10pcs, 1 bod 5x6mm x10pcs, SHK 3 bod 175

  • Popis: gravírovanie bitov jeden flauta je dokonalá náhrada za váš CNC strojov Poskytuje presné a jednoduché rezanie skúsenosti Non-stick nože, bez dymu, bez chuti, mute, zrkadla, brúsenie proces dizajn Veľkú kapacitu Čip groove a ostré špirála špici výrazne zvýšiť efektívnosť Hlavne vhodný pre rezanie akryl, organické rada materiál,ako napríklad: Farba dosky, dvoj-farebné listy,Akryl,PVC,Nylon, Živice,Väčšina plastov,Dreva, zo skleného Vlákna,Oxid Jemné leštené,ostré hrany,dlho-trvajúce je To úplne nové, dobré end y & vysoká perf ormance

    Prepravné Lode do USA:7 až 15 dní Loď do iných krajín:15-35 dní Poznámka:Brazília /Rusko /Ukrajina Bude trvať oveľa dlhšie ako ostatné krajiny,tak vrátiť čas je do 60 dní. Položky s sa dodáva v 48hours po plnej úhrade Budeme loď vašej objednávky cez Registrované Air Mail (Zahrnuté sledovacie číslo) v Číne Post Air Mail.

    Zásady pre vrátenie tovaru 100% Návrat - Záruka do 30 dní Budeme akceptovať vráti na výmenu, alebo vrátenie peňazí do 30 dní položiek dodanie. Tovar musí byť v pôvodnom stave, nie sú opotrebované, alebo zmenené. Nebudeme uhradiť spiatočnou adresou.

    Spätná väzba Po prijatí vašej položky, nechajte nám spätnú väzbu pre nás, ako to bude, informujte nás, že ste dostali svoje položky. Sme naozaj potrebujú vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičkové hodnotenie a po prijatí vašej objednávky, dáme vám o pozitívnu spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia. Ak máte problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby. A dávajú nám možnosť rozumne usmerňovať v rozumnom čase, nech vaše obavy môžu byť. Negatívna spätná väzba nerieši nič. Sme vždy ochotní pracovať veci. Tak neváhajte a kontaktujte nás.

    Služby zákazníkom sme tu, aby Sme pomohli s produktom otázky, stav objednávky, vrátenie tovaru. Náš záväzok voči vám je odpovedať na vaše e-mailom do 24 hod., cez víkend do 48 hod. Pošlite nám e-mail s akékoľvek otázky alebo obavy, ktoré máte.

    Podmienky Predaja Dovozného cla,daní a chargee nie sú zahrnuté v cene, alebo doprava zdarma.Tam sú poplatky kupujúceho responsibity sa Prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. Zvyčajne sme označiť tovar za nízke náklady na colné vyhlásenie, a preto sa snažíme pomôcť vám znížiť alebo zabrániť GST alebo V. A. T. alebo iné dovozné dane,ale nemôžeme guarance č daň, ako to je, závisí od vašej krajiny politiky.

    Vďaka A veľa šťastia!

    Štítky: www.planetsport.sk, www.planetsport.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty