9pcs/set ABS CHROME PREDNEJ maske CHLADIČA KRYT VÝBAVA STRÁŽE VÝLISOK je PRÍSLUŠENSTVO vhodné PRE 2016 MAZDA CX-5 CX5 9pcs/set ABS CHROME PREDNEJ maske CHLADIČA KRYT VÝBAVA STRÁŽE VÝLISOK je PRÍSLUŠENSTVO vhodné PRE 2016 MAZDA CX-5 CX5 9pcs/set ABS CHROME PREDNEJ maske CHLADIČA KRYT VÝBAVA STRÁŽE VÝLISOK je PRÍSLUŠENSTVO vhodné PRE 2016 MAZDA CX-5 CX5

9pcs/set ABS CHROME PREDNEJ maske CHLADIČA KRYT VÝBAVA STRÁŽE VÝLISOK je PRÍSLUŠENSTVO vhodné PRE 2016 MAZDA CX-5 CX5

€49.44 €46.48
Skladom
w21658

    Typ Jednotky: Súbor
    Veľkosť Balenia: 101cm x 18cm x 6cm (39.76in x 7.09in x 2.36in)
    Hmotnosť Balenia: 2.0kg (4.41lb.)
  • Špeciálne Funkcie: Dekorácie
  • Položka Šírka: 1inch
  • Externé Testovanie Certifikácia: ISO9001
  • Názov Modelu: CX5242
  • Názov Značky: KOUVI
  • Položka Priemer: 1inch
  • Položka Výška: 1cm
  • Model Auta: v roku 2015 2016 CX-5 CX5
  • Položka Hmotnosť: 1kg
  • Model Rok: 2015 2016
  • Materiál: ABS
  • Položka Dĺžka: 1inch
  • Položka Druh: Chróm Styling

  • 9pcs/set ABS CHROME PREDNEJ maske CHLADIČA KRYT VÝBAVA STRÁŽE VÝLISOK je PRÍSLUŠENSTVO vhodné PRE 2015 2016 MAZDA CX-5 CX5 Názov Produktu : Predný gril výbava Vlastnosti : 100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality vhodné pre : 2015 2016 Mazda CX-5 Materiál : ABS Farba : Strieborno-Biele Jednoduchá Inštalácia Obsah balenia : 9Pieces/Set

    Vlastné dane

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Pls poraďte sa so svojím krajiny je vlastný Office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

    Zásielky

    1. World wild doprava

    2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. Dodania :Obvykle budeme loď sa pozemok okolo 5 pracovných dní, ak všetky informácie potvrdzujú, tak nechajte nám správu pri objednávke:

    -Vaše celé meno

    -Svoju úplnú adresu vaša Tel Č.

    -Auto štýl a typ

    4. Sledovať Parcely :Po odoslaní sa pozemok, môžeme sa dostal sledovania Č okolo 2-3days,pls kontaktujte nás, ak si nie ste istí, ako sledovať zásielku.

    Môžete sledovať informácie okolo nižšie čas po tom, čo dostal sledovania Č.

    Toto obdobie je pozemok pripravený na pošte čaká na spracovanie.

    -DHL:1-3 pracovných dní

    -UPS:1-3 pracovných dní

    -EMS:2-5 pracovných dní

    -Čína príspevok registrované air mail:5-15days

    5. Kombinovať Doprava :Ak si chcete kúpiť viac ako 5 položiek, z nás a počiatočná celková prepravné náklady, je vysoká. Pls pošlite nám e-mail, ak chcete získať kombinovať zľava doprava, a budeme loď sa váš tovar v jednej parcely.

    6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

    Návrat & Vrátenie Peňazí

    1.Všetky položky predávané u nás sú úplne nové a sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane.

    2.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú žiadne výnimky!

    3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie je dobré kvality.Z iných dôvodov,prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    4.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    5.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    Spätná väzba

    Pls nám dať 5 hviezd, ak ste spokojní s produktom,toto bude vaše veľké ocenenie pre nás.Ak nie ste spokojní s nákupom pre akékoľvek problémy,pls, neváhajte a kontaktujte nás,budeme sa snažiť, aby vám uspokojivé služby.

    Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu po potvrdení dodania. Ak ste spokojní s položku, ktorú dostal, budeme veľmi oceňujem, že ste nás nechať pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezd. ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU!

    Štítky: chrome prednej maske, príslušenstvo pre mazda, Výbava Kryt, Lacné chrome prednej maske, Vysoko Kvalitné príslušenstvo pre mazda, Čína výbava kryt Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty