Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát

Allenjoy pozadia pre foto tenké vinyl Vianočné red ball rozostrenie Pozadia fotografie photocall fotoaparát

€5.84 €7.90
Skladom
w22705

    Hmotnosť Balenia: 0.7kg (1.54lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Znak: Novorodenca dospelých
  • Číslo Modelu: yanyang-0664
  • Feature3: Zníženie zaniknúť tým, žehlenie
  • Veľkosť (mm):
  • Feature1: Je potrebné šitie nad 180 cm
  • na mieru: Zadarmo dizajn, pridať text alebo dizajn
  • Feature2: Nie umývanie
  • požiadať: fotografie Photo studio,party, oslavy
  • Vytlačené Spôsobom: Digitálne Tlačené ručne maľované pozadia
  • Názov Značky: Allenjoy
  • Veľkosť: customized to any size
  • Kontaktujte nás: Kate#globalego.kn
  • Štýl: Scénické
  • Druh: Sprej Maľované
  • Materiál: Predvolené tenké vinyl
  • Package: Áno

  • O našej značky Allenjoy Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobcu,Máme vlastný photo studio a náš profesionálny tím. Naše výrobky sú primárne zamerané na novorodencov,detí, dospelých,sviatky,narodeniny,svadby,atď. Môžeme podľa každého zákazníka požiadavky na design jedinečnú kulisu produktu. Ak potrebujete vlastné pozadie prosím, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nás kontaktovať na www.planetsport.sk, aby správy alebo na náš e-mail kate(at)globalego.kn.

    Polyester, Ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky. Hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu. Môže byť použité viackrát, vhodné pre Profesionálnych Fotografov a Foto Štúdia. Je preferovanou voľbou pre fotografov. Tenké-Vinyl Tenké (aj trvalé), mäkký, ľahký, Ľahko Zložiť & Carry, lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny, ale je stále tearproof, Takže je vhodná pre jednorazové použitie(narodeninovej party), rodinné fotografov Poznámka: rovnaký obrázok v rôznych monitoroch sa zobrazujú rôzne farebné efekty. V rovnakom čase, pretože naše podkladový materiál, alebo ilustrované atramentu v rôznych dávkach, na pozadí pri tlači budú mať veľmi malý rozdiel. Takže ak nie je možné akceptovať,prosím, kupujte len s opatrnosťou. Doplnkové služby,Prosím kontaktujte nás 1.Pridajte horný/dolný vrecku alebo otvor 2.Valcované odosielanie kulisu 3.Môže byť prispôsobený na akejkoľvek veľkosti 4.Pozadie môže byť osobný vzor, pridať fotky, upravovať farba/štýl 5.Drop shipping 6.Najmä urýchlené, Spracované objednávku do 24 až 48 hodín a dodáva . Otázka:Aký je rozdiel medzi tenké vinyl a polyesteru? Odpoveď: Tenký materiál vinyl: Nie vodotesný; Môžu byť použité len pre vnútorné fotografie; Viac vhodné pre jednorazové použitie. Maximálny súvislý šírka 300 cm (iných obchodoch:maximálna môžu byť rezané 180 cm, väčšie veľkosti pozadia musia byť zostrihané;) Polyester Materiál: Hrubší, Maximálne plynulý šírka 300 cm, Možno prať a žehliť; Všetky skladacia, ľahko sa prenáša výhodnú cenu, Lepšiu kvalitu! Môže byť použitý na vnútorné i vonkajšie fotografie; je možné používať a uchovávať dlhší čas. Pre polyester pozadí, môžete umyť alebo železa ho odstrániť záhyby, vrásky sú ľahko odstrániť. Otázka: Ako môžem upraviť pozadie na predaj? Odpoveď: môžete poslať na mieru informácie a veľkosť na náš zákaznícky servis prostredníctvom Diskusie alebo Objednávku Správy. Naši dizajnéri vám dizajn pre vás. Otázka: Ako si môžem prispôsobiť pozadí nie je na predaj? Odpoveď: môžete posielať obrázky alebo nápady a veľkosť, ktorú chcete na náš zákaznícky servis. Potom naši dizajnéri sa bude snažiť dizajn podobný podklad pre vás. Otázka: mám súbory môžu byť vytlačené priamo, ako poslať k vám? A: povedz nám, Prosím, na to, akú veľkosť chcete prvý. Pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi , inak tlače bude rozmazané. Otázka:Ako prispôsobiť prispôsobiteľné pozadí? Odpoveď: môžete odoslať prispôsobiť informácie podľa čísla na obrázku tu. Náš dizajnér bude vykresľovanie pre vás, potom som sa poslať vám vykresľovanie pre potvrdenie. Otázka:Ako dlho bude stáť poslať pozadie na mňa? Odpoveď: potrebujeme 2-4 pracovné dni na výrobu po poriadku. Zvyčajne je potrebné poslať do Spojených Štátov 12-20 pracovných dní. Európa, Ázia, Oceánia trvá 15 až 30 pracovných dní. Afrika, Južná Amerika trvá 25-60 pracovných dní. Poznámka Brazília trvá 40-90 dní. Ak ste sa dočkať, až Získať balík, prosím, kontaktujte nás a vyberte si rýchle dodanie.

    Štítky: pozadia pre fotografie, Pozadie Fotografie, na foto, Lacné pozadia pre fotografie, Vysoká Kvalita pozadí fotografie, Čína pre foto Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Spider Hunter Killer

      i'm really déçue bottom!! color paper had to be folded when not n'était hang dry. each color fold over there!! attached photo you j'aurais car on the wide take much more can don't much a baby with this hand size! déçue brief very!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty