Princezná gothic lolita osadenie Japonsko pôvodné HARAJUKU čiernej čipky kríž skla Čierny kríž popruhy pančuchy Halloween CTW300 Princezná gothic lolita osadenie Japonsko pôvodné HARAJUKU čiernej čipky kríž skla Čierny kríž popruhy pančuchy Halloween CTW300 Princezná gothic lolita osadenie Japonsko pôvodné HARAJUKU čiernej čipky kríž skla Čierny kríž popruhy pančuchy Halloween CTW300 Princezná gothic lolita osadenie Japonsko pôvodné HARAJUKU čiernej čipky kríž skla Čierny kríž popruhy pančuchy Halloween CTW300

Princezná gothic lolita osadenie Japonsko pôvodné HARAJUKU čiernej čipky kríž skla Čierny kríž popruhy pančuchy Halloween CTW300

€15.54 €13.99
Skladom
w23249

    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Veľkosť Balenia: 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
  • Hrúbka: Tenký
  • Položka Druh: Pančuchy
  • Názov Značky: loliloli yoyo
  • Položka Dĺžka: 60cm
  • Vzor Typ: Prehoz
  • Materiál: CoolMax
  • Pohlavie: Ženy

  • model je 168cm~~

    Milá princezná, Čínsky nový rok je za rohom,prosím, všimnite si, že Čína post centra bude zvyšok z 2018-2-12, kým 2018-2-26 , odporúčame vám použiť EMS alebo DHL, ak ste v zhone,alebo pomôžte nám rozšíriť dodacia lehota pre viac 20days ako je uvedené nižšie,zašleme čo najskôr ,vďaka http://help.www.planetsport.sk/extend_shipment_date.html Sme tak vďačný, oznamujeme, že NIE sme.2 nakupovanie obchod špecializovaný na lolita topánky a kabelky ,sme naozaj tešíme sa na vás príde a bude mať príjemný zážitok z nakupovania robíme zadarmo doprava v Číne post mail alebo epack o položky, ktoré jednotlivé hmotnosti nie viac ako 0,5 kg, keď objednávka je viac ako $50 a viac 3 predmety,pretože medzinárodný expedičný poplatok je drahé podľa hmotnosti,tak sme sa ešte môžu znížiť niektoré zľavu, ak si objednáte viac ako 1 bod . Prosím, aby položky stlačením tlačidla "pay now",ale nemám stlačte heslo dokončiť platbu,potom môžeme nájsť vašej objednávky v systéme a zmenu cena pre vás ,potom budeme vás kontaktovať, aby check a zaplatiť to,ďakujem vám veľmi pekne.

    Doprava

    Čína Príspevok Air Mail je lacné, ale pomalšie.Zvyčajne to trvá 10-25working dní,ak ste v zhone,prosím, zvoľte EMS:7-10days,alebo DHL:3-5days.

    O daň

    Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Ale môžeme označiť zásielku ako DARČEK alebo vyhlásiť nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane.

    Návrat Politiky

    1. Ak nie ste spokojní s našimi položky,akceptujeme návrate do 30 dní. Returnning náklady kupujúceho, zodpovednosť, ak nie je problém o položky.

    2. Prosím, kontaktujte nás pred návratom.

    Spätná väzba

    1. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s nami, prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu s 5Star, že sme vám $1 off nabudúce.

    2. Ak máte pocit, že všetky insatisfaction, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť a dať nám šancu napraviť to pred odchodom záporná spätná väzba s menej ako 3 hviezdy ,sľubujeme, že budeme vás cítiť spokojný, konečne.

    Skúste dať a verte nám,ukážeme vám, sladké fantastický svet.

    Štítky: lolita pančuchy, popruhy pančuchy, halloween pančuchy, Lacné lolita pančuchy, Kvalitné popruhy pančuchy, Čína halloween pančuchy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Cyunik Diana

      super fast shipping quality is good, matches the description.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty