New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL

New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL

€18.02
Skladom
w23745

    Hmotnosť Balenia: 0.075kg (0.17lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 11cm x 1cm (7.87in x 4.33in x 0.39in)
  • Materiál: Perla
  • Druh: Vlasy, Hrebene
  • Tvar\vzor: Pierko
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Štýl: Trendy
  • Číslo Modelu: Tridsať tisíc sedemsto tridsať šesť
  • Názov Značky: SEXYBRIDAL
  • Položka Druh: Hairwear
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku

  • New Horúce Módne Šperky Biele Ručne Pearl Headdress Svadobné Šaty Svadobné Headdress Ženy, Dar SL Popis

    Funkcie:

    100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

    Toto je perla Headdress, môže byť použitý pre svadobné alebo žiadne špeciálne príležitosti.

    Tento špeciálny dizajn pearl hairdress je vhodné pre všetky ženy na vašu svadbu, večierok alebo Ples

    Skvelý darček pre seba alebo svojich kamarátky

    Jemné perly a kvetinové vám prináša jedinečnosť zmysel pre krásu

    Skvelý doplnok a dekorácie pre dievčatá, ženy,

    Dĺžka: 20 cm, šírka: 11 cm, hmotnosť: 65g

    Oznámenie

    1.Prosím, aby 1-3 chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

    2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka, Dúfam, že sa vám môže pochopiť nás!

    Package Zahrnuté 1 pneumatík Poštovné Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Vrátenie tovaru prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk! Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našich produktoch a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Kontaktujte NÁS, Prosím, Správa nás od 8:30am. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

    Štítky: svadobné headdress, headdress svadbu, pearl headdress, Lacné svadobné headdress, Vysoko Kvalitné svadobné headdress, V číne pearl headdress Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Death Rose

      I received it now. Thank you for a beautiful product.

    • Valikov90

      Thank you for the beautiful product. Packaging is also beautiful.

    • Tosja 86

      I received it now. Thank you for the nice product.

    • Jbreault003

      We ordered 8 pieces and 3 of them ordered a part with no stone

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty