50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom 50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom 50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom 50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom 50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom 50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom

50pcs/lot 10 mm 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo oboch koncových s konektorom

€11.76 €10.58
Skladom
w23788

    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
  • Aplikácia: Osvetlenie
  • Konektor: Pásy Konektor
  • Číslo Modelu: BL-2PIN-1

  • 2 pin led pásy konektor 5050 led predlžovací kábel drôt príslušenstvo,obidve koncové s konektorom, 50pcs/veľa

    Funkcia: 100% Zbrusu nový nikdy používané Pre led pásy 5050 10 mm šírka PCB páse s nástrojmi Produktu: LED Pásy Pinov na Konektore z jednofarebné led pásy: 2-kolíkmi Materiál:PVC Pracovná teplota:0-40C Skladovacia teplota:-20~60 ḟc Nie je potrebné zváranie Prosím, vyberte konektor podľa led pásika špecifikácia Pásky, Konektor Vodičov

    Balík obsahuje:

    50 x 10 mm PCB Konektor pre Adaptéry

    1) akceptujeme Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť

    ukončené do 3 dní.

    Tovar zasielame doporučene Letecky, DHL,UPS, FEDEX EMS alebo. Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie. Uložiť na poštovné a safter na dobierku. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Dodacia lehota: letecky: 2-3 týždne ÁZIA, Západná EURO, a v Severnej Amerike. 3-5 týždňov, Južná Amerika, Stredný Východ, Východná EURO a v Afrike. Podľa EMS: 5-20 businessdays, UPS, DHL, FEDEX: 3-7 pracovných dní SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie: 1 Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a shippingcost. 2 sa Prosím Informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/ nákup.

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Volebný prepravné náklady, ktoré bude vaše náklady.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Vzhľadom na vysoký objem v spätnej väzby, náš systém je navrhnutý tak, aby opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre vás, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť otázky, Prosím, e-mailu nám pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém. Sme appreceate svoju pozitívnu spätnú väzbu .

    Štítky: led pásy konektor, led pásy konektor 5050, Pásy Konektor, Lacné led pásy konektor, Vysoko Kvalitné led pásy konektor 5050, Čína pásy konektor Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty