Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom

Doprava zadarmo 12pcs/veľa 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom

€10.30 €9.68
Skladom
w24203

    Typ Jednotky: veľa (12 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Veľkosť: 40ml
  • Číslo Modelu: Päť tisíc dve sto tridsať šesť
  • Názov Značky: StarDu Balenie
  • Položka Druh: Fľašiach
  • farba: Oranžová, Modrá, Zelená

  • Zameriavame sa na obaly pre kozmetiku, parfumy, éterické oleje, sérum, lieky, potraviny, skladovanie, použitie. Všetky produkty - výrobcovia " priamy predaj . Najlepšia kvalita a služby tu. Položky: 40ml plastové prejdite na fľaše, PP deodorant roll na kontajner,Vôňa fľašu s valčekom

    Komponent: plastovej fľaši + valca loptu s plastovými dom +plastovou hlavicou

    Materiál: PP

    Kapacita: 40ml , 40cc,40/3 oz

    Kon takt ma na zľavu, ak potrebujete veľkú Qty!

    O Vzorky

    Ak potrebujete vzorky s logom tlač , prosím, kontaktujte nás.

    11357

    11417

    Spätná väzba

    Náš úspech závisí na vašej spokojnosti, takže vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, budeme veľmi ocenili, ak môžete robiť pozitívne krmivo späť k nám dostanete po spokojný produkty, ďakujem veľmi pekne!!

    zamerať sa na obaly pre kozmetiku, parfumy, éterické oleje, sérum, lieky, potraviny, skladovanie, použitie. Vitajte navštívte našu domovskú stránku a pozrite si ďalšie položky.

    Máme viac esenciálny olej fľaše, pozrite sa prosím na nižšie uvedený odkaz. 1, Logo môže byť vytlačené na fľašu na základe 1000pcs na farbu 2, Môžeme vyrobiť na mieru fľaše, ako váš návrh alebo vzorky. Za expresné doručenie. zamerať sa na obaly pre kozmetiku, parfumy, éterické oleje, sérum, lieky, potraviny, skladovanie, použitie. Vitajte navštívte našu domovskú stránku a pozrite si ďalšie položky.

    Štítky: plastové roll na, Roll Na, Prejdite Na Fľašu, Lacné plastové roll na, Vysoká Kvalita roll na, Čína prejdite na fľašu Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty