Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač

Thajský Verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC Prenosný počítač

€5.99 €11.09
Skladom
w24310

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 19cm x 15cm x 4cm (7.48in x 5.91in x 1.57in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Kľúčové slovo: Thajský Rozloženie mini dotyková klávesnica
  • Certifikát: CE/Rohs/FCC
  • Prevádzka Štýl: Membrána
  • Veľkosť Produktu: 146.8x97.5x19mm(LWH)
  • Typ Rozhrania: USB
  • Prevádzková vzdialenosť: Až do 20M
  • Klávesnica plnej Veľkosti: Áno
  • Zápästie Podporu: No
  • Hmotnosť: 110g(N.W)
  • Pracovný prúd: <5mA
  • Package: Áno
  • Klávesnica Štandardná: Mini Klávesnica
  • Typ Batérie: Nabíjateľné lítiové batérie
  • Materiál: Gumy+ABS
  • Aplikácia: Notebook,Stolný
  • Štýl: Štandard,Mini,Štíhlu,Multimédiá,Ergonómia
  • Nabíjacieho prúdu: <300mA
  • Číslo Modelu: T2
  • Názov Značky: SUNGI
  • Jazyk: Thajský
  • Druh: 2.4 Ghz Wireless

  • Thajský verzia Jazyka 2.4 GHz Mini Bezdrôtová Klávesnica Vzduchu Diaľkové Ovládanie Myšou Touchpad Pre Android TV Box Tablet PC

    Keď ste dostali položky, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami. Neváhajte,kontaktujte nás, pls. Môžeme vám Vrátenie peňazí alebo odoslať nový .

    Tu sme si na testovanie kvality o i8 klávesnice, tu je niekoľko výsledkov testovania pre váš odkaz, Model 1, v našej vlastnej továrni vyrábať; Model 2 je to, čo sme nákup z trhu.

    1. Pracovný prúd testovanie:

    2. Signál stabilné testovanie:

    Pre tento T2 mini klávesnica , máme viac ako 10 druhov jazyková verzia skladom: anglický, Spainish, ruština, taliančina, arabčina, nemčina, hebrejčina, Thajský, ect . Pre túto jazykovú verziu, vždy sme usporiadať veľké miesto pre rýchle lodnej dopravy . Pre ostatné jazykové verzie, akceptujeme aj OEM objednávky.

    2.4 GHz Wireless: použitie pokročilá 2,4 GHz bezdrôtová technológia umožňuje pohybovať voľne. Rozsah bezdrôtovej je až 25m, a stabilný signál, že to nebude odpojte s dlhú vzdialenosť od zariadenia alebo niečo úkryt pred vami. 3 v 1, Funkcie: Bezdrôtová Klávesnica + Myš + Touchpad. Môžete vzdialené zariadenia s 360-stupňové, chatovanie cez skype alebo e-mail s priateľmi s ležať na pohovke. Auto Spať a Prebudiť: Ak nie je dlhé obdobie nečinnosti, klávesnica sa automaticky prejsť do režimu spánku, môžete prebudiť ho stlačením akéhokoľvek tlačidla alebo touchpad. Short-cut Kľúč: Existuje 8 multimediálne funkčné klávesy ako on/off prepínač, e-mail box, mute, myš vľavo, hľadanie, otvorte tento počítač, prehliadač domovskú stránku a myš vpravo, ktoré môžu ušetriť váš čas a zlepšiť ich efektívnosti práce. Nano Prijímač: Mini USB prijímač vnútri klávesnice, pohodlné na nosenie, keď ho použiť, dajte ju späť na zadnej strane klávesnice ak chcete zabrániť strate ho.

    -Frekvenčný rozsah: 2.403 GHZ ~ 2.480 GHZ -Prevádzkový rozsah: 25 metrov(MAX), bez signálu poruchy a nie je žiaden limit. -Rozmery: (Dx Š Xv) 146.8x97.5x19mm -Hmotnosť: 200 g -Prevádzkové napätie: 3,3 V -TX Energie: menej ako +4dBm -spotreba Energie: -Farba: Biela/Čierna -Typ Batérie: vstavaná lithium-ion batéria-Upozornenie: Po 3 minútach bez akéhokoľvek operačného bude do režimu spánku, stlačte ľubovoľný kláves, o prebudiť.

    Ako Používať :

    1. Otvorte kryt na spodnej strane klávesnice, vziať Nano USB prijímač klávesnice a zapojte do USB portu vášho počítača. Potom sa, prosím, zapnite vypínač on/off klávesnice do polohy "on" a počítač rozpozná klávesnicu automaticky a práce.

    2. Po skončení pomocou to, zatlačte spínač do polohy off. Prosím, zapojte USB prijímač sa z vášho pripojenie zariadenia a potom ho vložte späť do klávesnice.

    Gestá inštrukcie:

    Jeden dotyk mobile = presuňte kurzor

    Jeden ťuknite = ľavé

    dvakrát ťuknite = pravým tlačidlom myši

    dvojité prst posúvajte sa nahor a nadol = koľajových obrazovke

    jeden prst Jeden dvakrát kliknite a presuňte= presunúť súbory

    1xT2 Thai klávesnice

    1xLithium batérie

    1xUSB nabíjací kábel

    1xUser príručka

    1XUSB prijímač

    Shenzhen Sungi Technology Co., S.r.o. (Sungi (HK) International Limited) je profesionálny výrobca počítačového príslušenstva, špeciálne vo všetkých druh myš & klávesnica, mini klávesnica, touchpad s klávesnicou, bluetooth klávesnica, mechanické klávesnice, air mouse vzdialené, Allcast , ect. Naším poslaním je poskytnúť najvyššiu kvalitu výrobku. Dobré služby a rozumné ceny sú naše zdroje, aby zákazníci spokojní. Sme hľadiska kvality, ako naša spoločnosť kultúry! 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. 1. Všetky objednávky bude dodaný do zasľúbenej čas spracovania. 2. Colné Daň mala byť zaplatená kupujúcim, Predávajúci nemôže podporovať všetky Colné Daň. 3. Vzdialená Plocha: Pre Vzdialenej oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovať príplatok "Vzdialenej Oblasti Poplatok", prosím pochopiť. 4. Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Prijímame len tovar vrátiť Poštou alebo EMS. 3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval Ako vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. Úprimne vás pozvať na zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našich produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ak nie sú, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek nuetral alebo negatívnej spätnej väzby, ako žiadny z nich môže vyriešiť problém. Sme ochotní pracovať veci. Ďakujeme!

    Štítky: mini bezdrôtová klávesnica, Bezdrôtová klávesnica, klávesnica vzduchu, Lacné mini bezdrôtová klávesnica, Vysoko Kvalitné bezdrôtové klávesnice, Čína, klávesnica vzduchu Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Declandalton

      pretty good productได้รับครบสินค้างานเรียบร้อยสมราคาการแพคป้องกันtight good

    • Greatguyforu

      Sensitive keyboard, the seller can explain everything clearly.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty