Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia

Svadobné Šaty 2018 Nový Príchod Kvety Motýľ Gelinlik Výšivky, Čipky Loď Krku Princezná Svadobné Šaty Vestidos De Novia

€43.60 €39.24
Skladom
w2577

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Svadobné Šaty Textílie: Čipky
  • Silhouette: Plesové Šaty
  • Výstrih: Loď Krku
  • Pre Tehotné Ženy: No
  • US Veľkosť: 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, 14W, Vlastná Veľkosť
  • Miesto Pôvodu: su zhou
  • Rukáv Dĺžka(cm): Pol
  • Pasu: Princezná
  • Položka Druh: Svadobné Šaty
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • Číslo Modelu: Y39
  • Späť Dizajn: Čipky
  • Vlak: Žiadne
  • Dekorácie: Kvety,Luk,Výšivky,Čipky
  • Názov Značky: Pani vyhrať
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • Módny Prvok: jednoduché

  • [xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion

    Vážený zákazník, prečítajte si prosím nižšie poznámky starostlivo pred uskutočnením svojej objednávky,

    1. Šaty je preč biela (ryža, biele), to nie je čisto biely.

    2. Normálne, Veľkosť 2-14 je na sklade, môžeme vyslať do 3 dní. Veľkosť 14W-28W nie invertory, bude sa musieť 5-7 dní vyslať.

    3.Šaty je dĺžka veľkosť 2-14 je rovnaké, je to 140 CM, to suitbable na výšku 160-170CM.

    [xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

    [xlmodel]-[custom]-[11487] Čítaj Ma

    Prečítajte si prosím nižšie slová veľmi opatrný montážou vašej objednávke. U mohla kontaktujte nás slobodne, ak u mať akúkoľvek otázku týkajúcu sa pod politiky.

    My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

    Väčšina objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

    "Doprava zadarmo" položka bude zverejnený "Čína Príspevok" Alebo "ePacket" registrované air mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line.

    Európskych a Amerických krajín poštovné obyčajne trvá 7 až 21 pracovných dní. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov , kým tam bude oneskorenia pre niečo, čo nemôžeme ovplyvniť (napr. zlé počasie). Ostatné krajiny a regióny zvyčajne trvá 30-60 dní. Ak sa to stane, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže zistiť a vyriešiť akýkoľvek problém.

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    PS: predajcovia metóda sa zmení, keď nákladné zmeny.

    Kliknite na tlačidlo časti v červenom kruhu, by si mohli vybrať krajiny a spôsob dopravy.

    !!! Budeme odmietnuť náhradu, ak u nie pomôcť colné odbavenie. Tak si pozor politika ODBAVENIE nižšie. Vďaka.

    O Daň

    Naše svadobné šaty ceny sú formulár 30USD na 200USD, budeme deklarovať šaty ako dar a hodnota je 20USD na 150usd. Dúfam, že je možné, aby u vyhnúť dane. Ale rôzne krajiny majú rôzne normy, prosím, pokúste sa naučiť vašich countys politiky o tarifnej kúpiť kúpiť tovar od zahraničných.A prosím, pomôžte zúčtovaní, ak je potrebné, vďaka. Ako www.planetsport.sk politiky, vôľa je kupujúci povinnosť. Budeme vidieť u súhlasí to, či kúpiť náš tovar. Vďaka.

    O kvalite

    Máme mnoho svadobné šaty, ktorých cena sa pohybuje okolo 30USD, 40USD. To je veľmi lacné ceny a doprava zdarma do mnohých krajín. Šaty všeobecne hmotnosť 1 kg, zasielateľ nie je lacné. A tieto šaty je všetko ručne vyrábané. Ak sa tak u myslieť na tieto lacné ceny, u zvyknutý sklamať na tieto svadobné šaty. Ak chcete u skvelého,porcelán svadobné šaty, zvoľte si, prosím, naše svadobné šaty, ktoré cenou nad 50USD. Vďaka.

    O čas spracovania

    Sme továreň, snažíme sa produkovať a pre mnohých zákazníkov, sľubujeme, že loď sa tovar 3-5 dasy po dostaneme platby. Ak ur veľkosť je prispôsobená, šaty budú dodávané v 5-7 dní. Prosím nemajú sa ma pýtajú, odoslať tovar veľmi skoro. všeobecne 3-5 dní. Vezmite prosím na vedomie, vďaka.

    O vrátenie & spor

    1. Ako vyššie uvedené slová, vynaložíme plnú náhradu u, ak tovar nie je doručenie po shiped von 60 dní ( Brazília je 90 dní), tak prosím nemajú otvorenej afer shiped sa 1-40 dní. Venujte prosím pozornosť tovaru, kontakt s nami pred otvorenej, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

    2. Pre prispôsobené veľkosti, sme sa dont akceptovať vrátenie peňazí.

    O farbách

    Niektorí zákazníci sa opýtať, či biela je čisto biely, sme vždy ťažké odpovedať, šaty sú nemusí čisto biele alebo snehulienka, to je druh bielej ktoré blízkosti slonoviny, ale nie slonoviny. Takže prosím, vedieť, že pred nákupom.

    Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás.

    Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

    Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Ak nie ste spokojní, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Vďaka za vašu podporu!

    [xlmodel]-[produkty]-[44022] Hot Predaj

    Štítky: vestidos de novia, svadobné šaty, princezná svadobné šaty, Lacné vestidos de novia, Vysoko Kvalitné svadobné šaty, Čína princezná svadobné šaty Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Den Paxomov

      dress is very beautiful, as picture. two and a half for дошло кемерово to. thanks)))

    • Radeon3333

      fast пришёл goods seller молодец. posted to all questions. quality super.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty