Feng Shui Vody Crystal a posilnenie Zrkadlo Talizman Amulet W1128 Feng Shui Vody Crystal a posilnenie Zrkadlo Talizman Amulet W1128 Feng Shui Vody Crystal a posilnenie Zrkadlo Talizman Amulet W1128

Feng Shui Vody Crystal a posilnenie Zrkadlo Talizman Amulet W1128

€13.17
Skladom
w26330

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.045kg (0.10lb.)
    Veľkosť Balenia: 12cm x 1cm x 1cm (4.72in x 0.39in x 0.39in)
  • Materiál: kov
  • Tému: Maskot
  • Štýl: Feng Shui
  • Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))

  • Celková Dĺžka: 5 cm/13 cm

    Dia: 1.9 cm/4.8 cm

    Materiál: kov

    Hmotnosť: 45g Tento talizman ponúka krásne Postavenia Mantra Zrkadlo, ktoré má výhodu absorpciu vaše finančné ťažkosti a ich otočenie sa do pozitívnych výsledkov. Splnomocnenie Mantra vám dáva silu, aby se všetky vaše podniky. Ak ste v predaji, vedenie účtu, prevádzkovanie podniku alebo riadiaci peniaze vo vašej domácnosti, vykonávať kúzlo blízko k vám vždy o pripojenie sa k taške, kabelke alebo v aute spätné zrkadlo. Môžete tiež zavesiť váš windows.

    Tento FengShui prívesok v sebe spája energie z týchto silných symbolov stráže ste z tých so zlými úmyslami, neobvyklé incidentov a nepriaznivých situáciách. Zavesiť ho na pop alebo v taške a dal ho spolu s vašou domu kľúče. Zabezpečiť, aby tento ochranný amulet je vždy s vami, na ochranu pred škodami, nešťastie vždy a všade so sebou. To bude tiež odvrátiť lúpeže a nehôd.

    Štítky: Crystal Tylu, crystal prípade pevného macbook, Crystal achát, Lacné crystal tylu, Vysoká Kvalita crystal prípade pevného macbook, Čína crystal achát Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty