6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii 6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii 6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii 6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii 6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii 6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii

6pcs/veľa Originálnych Sanwa OBSF-30 Zatlačte Tlačidlo na pasáž DIY Kabinetu časti 13 farieb je k dispozícii

€14.00
Skladom
w26834

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
  • výška: 38mm
  • Package: 6pcs/veľa, farba podľa želania zákazníka
  • Výrobca: Pôvodné Sanwa
  • Pôvod: Japonsko
  • Druh: Mince, Tlačné
  • Čistá Hmotnosť: 100G
  • Microswitch: Vstavaný SW-68 Microswitch
  • farba: 13 farieb je k dispozícii
  • Celkovo Diamter: 33 mm
  • Model: Sanwa OBSF-30 Tlačidlo
  • Vek: >8 Rokov
  • Číslo Modelu: OBSF-30
  • Otvor VEĽKOSŤ: 30~32 mm

  • 6pcs/veľa SANWA OBSF-30 Tlačítka na Pasáž Jamma Hry diely Mame 13 farieb je k dispozícii

    Popis

    Sanwa OBSF-30 modul snap-in tlačidlo je kvalita arcade časť z jednej z najlepších arcade dielov stavebnice výrobcov na svete.

    Každý Sanwa tlačidlo obsahuje non-kliknutím mikro spínač, ktorý umožňuje hladký a tichý. S jeho rýchle reaktívna čas a rýchly reset, Sanwa tlačidlá sú považované za jeden z najlepších súťaže tlačidlá na trhu.

    Sanwa OBSF-30 tlačidlá sú kompatibilné s MadCatz riadok FightSticks, Qanba FightSicks a Hori Fightsticks. Tieto low-profile tlačidlá sú špeciálne pre vlastné joystick, ktoré používajú kovové ovládací panel.

    Funkcie

    (1) Úplne nové a Vysokej kvality Originálne Japonsko-vyrobené tlačidlo.

    (2) Farba : takto

    (3) modul Snap-in inštalácia, jednoduché nahradiť existujúce diely a používať.

    (4) Montážny otvor priemer : 30 mm.

    (5) Celkový priemer : 33 mm.

    (6) Môže byť namontovaná na materiál s hrúbkou od 2 do 5 mm.

    (7) Každý Sanwa tlačidlo obsahuje non-kliknutím micro switch.

    (8) Plynulé, citlivé a tiché.

    (9) Rýchle reaktívna čas a rýchly reset.

    (10) Ideálny pre XBOX360/PS3/PS2, Radiče a Arcade machine, ktorý dopyt najvyššej kvality dielov.

    (11) Môžete použiť tlačidlá vytvoriť si vlastnú radič.

    Rýchle Podrobnosti

    (1) Kód Produktu : SANWA OBSF-30.

    (2) Produktu Farba : takto.

    (3) Veľkosť Produktu : 30mm.

    (4) Hmotnosť Výrobku : 10 g.

    (5) Výrobok Pôvodu : Japonsko.

    Tento Výpis Vrátane:

    6 ks/veľa Originálnych SANWA OBSF-30 Tlačítka

    Ak potrebujete rôzne farby miešať, ako sa nám nedarilo ukazuje, prosím, zanechajte nám na vedomie, že farby a množstvo, ktoré potrebujete po objednať. Ďakujeme!

    Doprava

    www.planetsport.sk Doprava je oficiálne logistických služieb ponúkaných spoločnosťou Sos logistických služieb "CaiNiao'. Táto služba sa vzťahuje na zásielky z Číny na celom svete.

    www.planetsport.sk Poštovného vám pomôže sledovať vaše package celú cestu od odoslania oznámenia na dodanie.

    Akonáhle ste objednávku, www.planetsport.sk Doprava bude zbierať tovaru od nás ako prvý, a odoslania tejto objednávky lodná spoločnosť. www.planetsport.sk môžete uistiť, že váš balík je poštovné na čas a poskytovať s end-to-end sledovania. A môžete si prezrieť informácie o sledovaní vo vašej stránke podrobnosti objednávky tak, že môžete sledovať váš balík kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Ak balík stratil počas prepravy, www.planetsport.sk pomôže nájsť alebo vrátime vám priamo.

    Ak vyberiete možnosť " www.planetsport.sk Štandardná Doprava ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky prepravným spoločnostiam, ako je Čína Post, Singapur post, španielsky Post atď., všetky tieto lodné spoločnosti majú špeciálne leteckých liniek pre oveľa rýchlejšie dodanie, než je obvyklé airmails( dorazí väčšine krajín v 3 týždne ), spoľahlivejšie, ktoré môžu ponúknuť lepšie colné odbavenie .

    Ak vyberiete možnosť " www.planetsport.sk Premium Dopravu ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky na prepravných spoločností ako DHL, UPS, Fedex, EMS a pod, Odhadovaný Čas Doručenia je 3-10 pracovných dní . Ale v niektorých krajinách musieť zaplatiť za colné poplatky alebo dane.

    Sme zvyčajne nižšie hodnoty produktu pre jednoduché colné odbavenie , ak si mysli, alebo potrebujete skutočnú hodnotu, prosím informujte nás. Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane.

    Poznámka: neváhajte a kontaktujte nás, ak nejaké problémy počas pôrodu, sme radi, že môžeme vyriešiť za vás.

    ***Prosím, uistite sa, že prijímač je celé meno a kontakt, číslo je správne pre lepšie dodanie. Vďaka!*** Záruka A Údržba

    Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

    Poskytujeme tiež 3 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

    Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Spätná väzba

    Prosím, zanechajte nám svoje pozitívne feedbac k a 5-star rating ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak nie satified, prosím kontaktujte nás pred odchodom ohlasy. 100% Komunikácia, 100% Náhrada, 100% Vrátenie Peňazí. Prosím, dajte nám šancu, aby sa veci priamo pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava. A tí, ktorí opustiť zlé spätnú väzbu, bez komunikácie nie sú vítaní na všetkých. Pretože sme sa vždy: Služby

    Štítky: Pôvodné Sanwa, sanwa obsf-30, sanwa originál, Lacné pôvodné sanwa, Vysoká Kvalita sanwa obsf-30, Čína sanwa pôvodné Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Slick Smooth

      genuine sanwaไม่เกินอาทิตfast

    • Lulufefe999

      all ok!!! recommend!!!!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty