Japonský RHINO TS-SA Pinzety 11.5 cm Vysoká presnosť, Super Pevný Super Ostré Kliešte Pre Oprava Hodiniek alebo Mobile Japonský RHINO TS-SA Pinzety 11.5 cm Vysoká presnosť, Super Pevný Super Ostré Kliešte Pre Oprava Hodiniek alebo Mobile Japonský RHINO TS-SA Pinzety 11.5 cm Vysoká presnosť, Super Pevný Super Ostré Kliešte Pre Oprava Hodiniek alebo Mobile

Japonský RHINO TS-SA Pinzety 11.5 cm Vysoká presnosť, Super Pevný Super Ostré Kliešte Pre Oprava Hodiniek alebo Mobile

€2.46
Skladom
w28329

    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 8cm x 3cm (5.91in x 3.15in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Druh: Dlhý Nos
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: TS-SA
  • Rukoväť Štýl: rovné
  • Plier Štýl: Japonský
  • Funkcie: Mini
  • Aplikácia: Oprava
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie

  • Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

    To je obzvlášť cenovo dostupné , super ťažké, najmä ostré vysoko presných pinziet, sú to iné nízke ceny produktov nemôže byť porovnávané. To môže byť použitý pre hodinky, mobilný telefón údržba, alebo šperky, spracovanie a ostatné požiadavky na presnosť práce.

    Všetky obrázky sú skutočné fotografie:

    Poznámka o doručenie:

    Ak si vyberte "doprava Zadarmo" , to je Post Normálne Mail, to znamená, že to nie sledovacie číslo , nemôžete získať sledovacie informácie z webovej stránky. Ale týmto spôsobom, môžete uložiť svoje peniaze. Ak vyberiete Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Poštou alebo Hongkong miesto, potom je doporučene, môžete získať informácie o sledovaní vášho tovaru. Avšak, mali by ste zaplatiť dodatočný poplatok spôsobiť Post Agentúra bude účtovať nás viac pre sledovanie informácie.

    Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 15 - 45 pracovných dní (Rusko 15 - 60 pracovných dní, Brazília 25-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

    Za normálnych okolností, balík s sledovacie číslo je rýchlejšie ako bez sledovacie číslo. Takže si radšej vyberte Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Poštou alebo Hongkong Post, nadriadeným, musíte sledovať sledovanie informácie, alebo máte málo starať o sledovanie informácie.

    Ak si objednáte viac ako 10 kusov v jednej objednávke alebo objednávku sumu viac ako 30 USD , budeme ju poslať cez Čína Príspevok, Singapur, Poštou alebo Hongkong Post (s sledovacie číslo), nemusíte platiť ďalší poplatok.

    Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, Prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

    Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

    POZNÁMKA:

    AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

    Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na www.planetsport.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

    Štítky: opravy kliešte, ostré kliešte, tweezer ostré, Lacné opravy kliešte, Kvalitné ostré kliešte, Čína tweezer ostré Dodávateľov.

  • Recenzie (8)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty