Pre Veľký Múr Haval h3 h5 nové interiérové sklenené výťahy, štipka štipku modul modul Pre Veľký Múr Haval h3 h5 nové interiérové sklenené výťahy, štipka štipku modul modul Pre Veľký Múr Haval h3 h5 nové interiérové sklenené výťahy, štipka štipku modul modul

Pre Veľký Múr Haval h3 h5 nové interiérové sklenené výťahy, štipka štipku modul modul

€23.08
Skladom
w28386

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 18cm x 14cm x 15cm (7.09in x 5.51in x 5.91in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Názov Značky: gouhuo
  • Položka Druh: Uzáver & Klip

  • Názov tovaru : sklo anti upnutie modulu

    [ použiť ] : the Great Wall Haval H3 H5

    pôvodu výrobkov

    [ size ] : Harvard H3 zodpovedajúce starý interiér ako biely štítok , H3 nový interiér a H5 pre zelená

    Tento produkt rozdeľuje okolo , nie je univerzálny . Cena za jednotnú cenu

    Ak je vaše auto windows naraziť na prekážky v vychádzajúceho procesu ( napríklad : obrátenej strane ) bude automaticky zastaviť , že je s anti štipku funkciu . Poznámka: anti upnutie modulu a výťah prepínač č. rôzne , anti upevňovaciu modul je zodpovedný za anti núdzi , zdvihákov prepínač je zodpovedný za zdvíhacie skla .

    White label platné modely: starý H3 predtým, 2010

    Zelená platné modely: H5 a nové H3 po roku 2010

    Čistý originál automobilky doplnky tohto modulu je zelená ciele pre h3 a h5 nové interiérové použitie . A white label nemôže byť univerzálna .

    Module initialization : len nakládky , nemá automatický do funkcie , je potrebné držať rastúce kľúč , t najmenej 2 sekundy.

    Poznámka:

    Pôvodné anti upnutie modulu factory je pamäťová funkcia (podľa prvých údajov bude proti svorka zdvíhacie pamäť, a nie je teraz údajov anti upevňovaciu zdvíhacie pamäť), ak okno glassup na polovicu, alebo nadol na polovicu času, bez ohľadu na to použiť, je potrebné, aby sa znova učiť.

    1 po prvé, celý auto power off asi 15 minút (ak nie zdvíhacie dať anti upevňovaciu moduleremoved, nový starý anti upnutie modulu), prvý vystúpiť na vrchol, stlačte a podržte zdvihákov prepínač, nie nechať ísť, tam sú asi 5-10 sekúnd, počuť "Di Di zvuk budíka", takže anti upnutie modulu memorysuccess.

    2 do funkcie po skončení učenia sa, a potom sa znížil vzdelávania a funkcia pamäte, rovnako, nech sklo pád na dno, tiež počuť zvuk budíka po pamäti úspech,teda dokončenie celého učebného procesu, môžete použiť normálne.

    3 ak sa objaví po zamykanie vozidla sklo nemôže vzniknúť automaticky skontrolujte, či pre iné dôvody, pozrite si časť je nota drôt, ktorý je pripojený do zadnej strane, táto situácia nepatrí anti upnutie modulu problém.Pretože hlavnú úlohu anti upnutie modulu je funkcia ručné upínacie dôkaz, žiaden vzťah s zdvíhanie.

    Štítky: modul, Lacné modul, pre Veľký Múr Haval h3 h5 nové interiérové sklenené výťahy, štipka štipku modul modul.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty