G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory

G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory

€13.18 €8.96
Skladom
w28766

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.142kg (0.31lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Max hluku: 50 dB
  • Názov Značky: MaYaMang
  • Ovládanie typ: Elektrické
  • Číslo Modelu: V-219
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Materiál: Silikónové
  • farba: Ružová/Fialová
  • Veľkosť: 20.6*4.4*3.5cm
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Druh: G-spot vibrátor
  • Funkcie: Vibrácie pre Ženy
  • Položka Druh: Vibrátory

  • G-spot Vibrátor Erotické Hračky, Sex Hračky Pre Ženy, Sex Výrobky Vibračné Telo Masážneho Silikónové Simulácia Dildo Bullet Vibrátory Popis 1. Silica gel cez NÁS FDA osvedčenie kvalitného lekárskeho silikónu, ako dieťa cumlík-ako security, non-jedovatý, bez zápachu, ľahko crack, flexibilné plná, studenej vysokej teplote a ťažké adsorpcie prach, vyčistite.

    2. Soft-koži-priateľský, textúry, živé živé bar, ako sa do vášho tela, ako dotyk inej osoby, jemný dotyk, aby vaše telo, každý centimeter kože.

    3. High-grade telo vodotesný, IPX7 advanced nepremokavá, vaňa, bazén. Bez ohľadu na to, čo scéna, stretnúť najviac wild Eros.

    4. Nízke stlmiť, ako je Valentín šepot, vibrácií, keď zvuk je pod 50 dB, ako šepká sa šušká, tak ste úplne ponorený v radosť.

    5.10 frekvencie vibrácií, vyvrcholenie prichádza s rytmom, sa môže slobodne rozhodnúť, 10 druhmi vibrácií frekvenčné pásmo, sestra bude úplne kričí znova a znova, vyvrcholenie neustále.

    6 párov prúty dvojitý šok dizajn, dvojité vyvrcholenie útoku zasiahlo hlavné palicu a dve palice synchrónny motor vibrácií, pri stimulácii klitorisu a vagíny, aby spĺňali dvojité vyvrcholenie.

    7. Špeciálne rezonancie jemný štetec, tak, že viac intenzívne vyvrcholenie, palice určené na mäkké palice jemnú pokožku mäkkú kefku, ťahanie klitorisu, keď šok, vytiahnuť Eros, tak, že potešenie je viac násilia.

    8. sexy krivky dizajn, ergonomický dizajn, estetické sexy, krivky, veľmi pohodlné, takže ona nemohla dokončiť.

    9. Kostra elastomérov oslniť Spojené Štáty strávil najviac kľudné miesto, v tele, v kvete.

    Produkt Zobraziť Zaručené Súkromie Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôvery. S úplne obyčajný obal, jediný človek, ktorý stále nadšení vaše dodávky je na vás.

    Všetky objednávky sú odoslané v jednoduchom balení. Nie je absolútne žiadny spôsob, ako hovorím, čo je vo vnútri obalu alebo kto je odosielateľ. Služby Zákazníkom

    V našom obchode, ako našim zákazníkom, ak nie ste spokojný, sme nešťastní. To je naozaj len to jednoduché! Chceme vás byť absolútne istý, v každej objednávky, ktoré ste podali, a tak sme sa majú 90 dní ne-dohadovať sa vrátiť politiky, aby svoju myseľ v pohode.

    To je najlepší servis politiky na www.planetsport.sk, prosím kliknite tu naučiť sa viac. Balenie & Poštovné

    Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

    A podľa zákazníci potrebujú, pripravili sme pre vás rôzne spôsoby dopravy pre vaše možnosti, Kliknite na tlačidlo tu sa dozviete spôsob dopravy, ktoré sme používali. Vlastník Odporúča Sa

    Štítky: sexuálne hračky pre ženy, hračky pre ženy, Sexuálne Hračky, Lacný sex hračky pre ženy, Kvalitné hračky pre ženy, Čína sexuálne hračky Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty