1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality 1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality 1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality 1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality 1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality 1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality

1pcs doprava Zadarmo, solid state relé SSR-25AA 25A skutočne 80-250V AC 24-380V AC SSR 25AA relé Vysokej kvality

€2.14
Skladom
w30390

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.14kg (0.31lb.)
  • Teória: Solid State Relé
  • Kontakt Zaťaženie: Nízka Spotreba
  • Chrániť Funkcia: Zapečatené
  • Použitie: Všeobecné Účely
  • Veľkosť: Subminiature
  • Číslo Modelu: SSR-25AA
  • Názov Značky: DMWD

  • Fast-track

    Druh

    Doprava Zadarmo

    Voľne Kúpiť

    Solid State Relé

    Radiátor SSR

    Môžete Kliknite Na Vyššie uvedený Odkaz, Okamžite Vyhľadajte Iné SSR alebo iné

    Vstupné 80-250VAC Výstup 24-380VAC/90-480VAC(10-75Amp), Ovládanie typ Zero Kríž Spúšť čas Odozvy NA Napätie vydržať Viac ako 2,5 Kvac/1Min Izolačné strengh Nad 50m/500DC Dimmension 63*45*23.2 mm Vysoké strengh ABS inžinierske plasty, šedá prípade s LED indikátor Základný typ SSR-10AA SSR-25AA SSR-40AA SSR-75AA Vysoké napätie typ SSR-25AA-H SSR-40AA-H SSR-75AA-H

    Tento solid state relé bez priehľadný kryt

    SSR Aplikácie:

    S vypínačom bez iskry, bez hluku,vysokú prepínanie rýchlosti,proti korózii,vlhkosti-dôkaz anti-vibration,dlhý život.vysoká spoľahlivosť,elektromagnetická kompatibilita a ďalšie vlastnosti.To môže byť široko používaný v letectve,námorné,domáce spotrebiče,obrábacie stroje,telekomunikácie,automobilový,baníctvo,atď.automatizácia a riadenie oblasti.

    BECAREFUL ! Mnohé továrne produkujú SSR relé ale štítok je vyššia ako skutočná, ale nikdy sme sa, ako to urobiť !

    sme profesionálny výrobca ssr ,naša cena je konkurencieschopná, a robíme ju s dobrými PCB dosky v solid state relé, môžete ho použiť na dlhší čas,

    B e pozor , niektoré firmy predávajú veľmi nízka cena atraktívne klientov, ale ich SSR vyrobené s veľmi veľmi lacné lacné PCB dosky vo vnútri a veľmi nízkou kvalitou príliš, možno by to mohlo použitie pre jedného alebo dvoch mesiacov, ale budú sa v nej ľahko narušené, ak napätie zmeny trochu alebo používa po 3 alebo 4 mesiace.

    Vaše peniaze budú zarábať späť, ak budete kupovať kvalitnejšie SSR po dlhú dobu, pretože naše SSR mohli používať dlhú dobu !

    Ak máte akékoľvek otázky , Pls neváhajte a obráťte sa so mnou .

    1. )Položky sú dodávané z číny. ·Čína doporučene Poštou alebo HongKong doporučenou Poštou Air Mail,väčšina krajín sa prišli pozemok in10-25 pracovných dní. ·China express alebo Čína EMS ,DHL,FEDEX ,TNTmost krajina bude prišiel pozemok in7-15 pracovných dní. ·Čas dodania závisí ondestination a iné faktory, môže to trvá až to30 pracovných dní. ·Prosím kontaktujte nás v lehote jedného mesiaca, ak položka nie je dorazili. 2) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 3). Všetky objednávky zvyčajne dodávaný do 2 pracovných dní na prijímať platby vymazané. 4). My len loď na potvrdil, adresu, ktorú www.planetsport.sk. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.planetsport.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď 5) Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 6) Budeme loď na adresu, ktorú ste zadali počas platobného procesu, skôr než www.planetsport.sk doručovaciu adresu. Položky môžu byť kombinované do jednej faktúry, ale aj celkové prepravné bude súčet jednotlivých položiek poštovné a manipulačný poplatok. 7) POS Malajzie a Číny post obyčajný malý balík plus , to nie sledovania správ Ak chcete Vyjadriť (ako asDHL Fedex TNT UPS DPEX), ePacket, EMS,Čína príspevok vzduchu pozemok alebo 139 EKONOMICKÝ Balík na lodi balík , Budeme deklarovať skutočná celková cena výrobku (nie je vrátane Poštovného). ·Ak ste wantChina Post Vzduchu mailto loď vašej balík , budeme declare7dollars na colného dokladu . ·Tipy: Ak je celková hodnota tovaru vyhlásiť viac ako 550 dolárov dolárov, Pls zaplatiť $ 33 dolárov za colné poplatky. ·Ak máte nejaké špeciálne alebo ďalšie vyžadujú, prosím, neváhajte a obráťte sa so mnou . ·Ak nie ste spokojní s objednávkou, môžete vrátenie a výmena v 14 dní s plnou vrátenia peňazí (okrem dopravy) tak dlho, ako sú výrobky v pôvodnom stave. ·prosím kontaktujte nás pred loď vašej objednávky späť, budeme vám spiatočnú adresu, Potom, čo sme dostali balík budeme náhrady alebo výmeny na vás . ·Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Sme schopní vám vrátime peniaze, bez prepravných nákladov. ·Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité a spätnej väzby ratingu odráža spokojnosť. Ak máte akékoľvek otázky, náš Služby Zákazníkom štáby, vítam vás na e-mail, alebo nám zavolajte. Snažíme sa odpovedať na všetky otázky a vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné. ·Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred ponúkania cien. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.planetsport.sk. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. ·Takže ak máte nejaké problémy, prosím e-mail nás okamžite. Veľa Šťastia a Majú pekný zážitok z nakupovania! Zostaňte v kontakte a dúfame, že sa opäť uvidíme sa čoskoro!

    Štítky: relé video, relé kupujúceho, relé elektromagnetické, Lacné relé video, Vysoká Kvalita relé kupujúceho, Čína relé elektromagnetické Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Andreyweko

      Very Good Seller super quick delivery and very good product, Will buy again from this seller.

    • Saroka V

      Thanks. zero cross is perfect less than 1V.

    • Dusichka98

      Item received i good condition, and as described. Fast shipping. Recommended seller.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty