6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford Tkanina Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1509 6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford Tkanina Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1509

6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford Tkanina Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1509

€12.36
Skladom
w30768

    Veľkosť Balenia: 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
  • Číslo Modelu: S-1509
  • Oxford tkanina: Žiadne vrásky Umývateľný
  • Výhodou: bezšvíkové
  • Názov Značky: comophoto
  • Tému: Vianočné pozadia,Deti pozadí
  • Package: Áno
  • Štýl: Deti
  • požiadať: Foto štúdio,fotografie, fotografovanie pozadia
  • Druh: Sprej Maľované
  • Materiál: vinyl Oxforde a handričku
  • Veľkosť (mm): 300x500cm vinyl, 300x300cm vinyl, 200x300cm vinyl, 180x300cm Vinyl, 180x250cm Vinyl, 150x220cm Vinyl, 150X250cm Vinyl, 100X150cm Vinyl, 125x180cm Vinyl, 125x150cm Vinyl, 240x360cm Vinyl
  • Znak: Novonarodené dieťa, Dieťa's fotografie, Fotograf
  • Kľúčové slovo: Fotografie Pozadia

  • Profil produktu:

    Materiál: vinyl Oxforde a handričku

    typ: digitálna tlač

    Vlastnosti: Tenký, ľahký a prenosný,unwashble, Svetlo absorpčných , Non-reflexné , č vrecku,bezšvíkové, počítač-vytlačené na realizmu

    Pre: svadby, dospelých, detí, dovolenku stranou, obchodných práce, inzerát, displej atď.

    Môžeme prispôsobiť veľkosť pre vás, a my sme Vinyl handričkou a Oxford handričkou tieto dve vlastnosti, ak sa obávate, Vinyl handričkou bude zaniknúť, pozrite Oxford, to musí byť pre vás

    Druh pripomienka :

    Zložené poštovné zadarmo.ale to môže byť vrátená loď s papierovej dutinke,

    takže žiadne vrásky,ak môžete platiť dodatočné prepravné náklady. je to ľahké a prenosné, ktorý uľahčuje zavesil na pozadí stoja.

    Medzinárodné zákazníci, upozorňujeme vás, že vaša objednávka celkom neobsahuje žiadne colné poplatky alebo dane. Tieto poplatky sú zodpovednosť kupujúci a nie sú zahrnuté vo faktúre alebo doprava celkom.

    Ako na mieru

    Vlastné pozadie znamená, že vlastné veľkosti, máme väčšie rozmery, ako sú jednotky 2x3 m, 3x5 metrov, 3x6 metrov, 4x5 metrov, 5x5 metrov, 6x6 metrov, a dokonca aj väčšie rozmery, ktoré môžeme urobiť. Tak dlho, ako chcete, no nemôžeme!

    Ak máte špecifické veľkosti potreby, niektorý z našich pozadia si môžete objednať vlastné veľkosti. Prosím, kontaktujte nás. Tiež, môžeme tlačiť žiadne high-res obrázok, ktorý ste dodanie.

    Sľubujeme ponúknuť cenovo najdostupnejšie a konkurencieschopné ceny, živej, najvyššej kvality pozadia s NAJRÝCHLEJŠOU doby obehu na trhu!

    A B O U T O U R B O C K D R O P S

    Naše pozadia sú vytlačené na matný, silný, trvanlivý, odolný proti roztrhnutiu vinyl pomocou non-znečistenie atramenty a najmodernejšie technológie. Sú prenosné stačí vziať na mieste. Keď skončíte s vašou fotenie, jednoducho zrolovať kulisu pre jednoduché a ľahké skladovanie!

    Nezabudnite, že tieto pozadia nemôže byť umývateľný. ale máme ďalší nepremokavé plátno pozadia.prosím, kontaktujte nás, ak potrebujete.Prosím, pamätajte, že každý počítač, monitor je kalibrovaný inak. Farby sa môže mierne odlišovať v osobou.

    Ak je vaše pozadie stane ryhy alebo vrásky, laika alebo zavesiť byt na 24-48 hodín.tiež, Tepla s žehlička na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.

    Spätná väzba

    Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s tým, keď budete prijímať položky. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás. Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reso l ve nejaké problémy.

    Ďakujem vám veľmi pekne!

    Štítky: vinyl handričkou, vytlačené na pozadí, počítače zázemia, Lacné vinyl handričkou, Vysoko Kvalitné tlačené pozadí, Čína počítače prostredí Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Fisova1992

      very very good !! very fast sending !!!! thank you !!! I will still buy after

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty