Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050 Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050 Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050 Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050 Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050 Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050

Je to YiiYa Sex Black bez Rukávov Kvety Backless Čipky Večera Šaty, Koktejlové Šaty Koleno Dĺžke Formálne Šaty Party Šaty LX050

€74.18 €49.45
Skladom
w3090

    Veľkosť Balenia: 40cm x 30cm x 6cm (15.75in x 11.81in x 2.36in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.6kg (1.32lb.)
  • Výstrih: Lopatka
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Rukáv Štýl: Nádrž
  • Vstavaný Podprsenka: Áno
  • US Veľkosť: 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, Vlastná Veľkosť
  • Príležitosti: Koktail Party
  • Položka Druh: Koktejlové Šaty
  • Dekorácie: Kvety,Vzor,Čipky,Crystal,Appliques
  • Dĺžka Šiat: Podkolienok
  • Módny Prvok: Backless
  • Pasu: Prírodné
  • Číslo Modelu: LX050
  • Názov Značky: to's yiiya
  • Silhouette: Plesové Šaty
  • Materiál: Spandex,Nylon
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Vlak: Žiadne
  • Textílie Typ: Tylu

  • Prečítajte si prosím nižšie slová veľmi, veľmi opatrný montážou vašej objednávke. U mohla kontaktujte nás slobodne, ak u mať akúkoľvek otázku týkajúcu sa pod politiky.

    O Preprave:

    *Do Ruska, predávajúci je metóda je loď tovaru SPRS vo všeobecnosti platí, že tovar, všeobecne dodacia po dodávaný 15 dní. Urobíme vám vrátime plnú sumu k u alebo zariadiť odoslať na u, ak u nedostávajú tovar po dodávaný 60 dní, poslať sz vrátenie závisí na u. Sledovanie webových stránok je www.yw56.com.cn/english/index.aspx.

    *Do USA, predávajúci je metóda je doprava zadarmo, a my sme vo všeobecnosti loď tovaru USA PRÍSPEVOK vo všeobecnosti platí, Že tovar, všeobecne dodacia po dodávaný 15 dní, kontaktujte nás, ak u nie dostať tovaru do 30 dní po tom, čo sme prepravu tovaru von, a Budeme sa vám vrátime plnú sumu k u alebo zariadiť odoslať na u, ak u nedostávajú tovar po dodávaný 60 dní, poslať sz vrátenie závisí na u. Sledovanie webových stránok je www.usps.com

    *Do Brazílie, metóda metóda je doprava zadarmo, sme vo všeobecnosti loď tovaru Swenden Príspevok vo všeobecnosti platí, že tovar, všeobecne dodacia po dodávaný 45-60 dní, prosím, kontaktujte nás, ak nedostávajú tovar po dodávaný 60 dní, a Budeme sa vám vrátime plnú sumu k u alebo zariadiť odoslať na u, ak u nedostávajú tovar po dodávaný 90 dní, poslať sz vrátenie závisí na u. Ak u nie je, ako je tento spôsob dopravy, u mohli vybrať to, čo u ako u dostanú cenu po u vybrať jeden. Sledovanie webových stránok je www.17track.net/en/.

    *Ak Belgicko, česká Republika, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Rakúsko, Fínsko, Portgal, Kanada, predávajúci je metóda je Holandsko Príspevok vo všeobecnosti platí, Že tovar, všeobecne dodacia po dodávaný 15 dní, kontaktujte nás, ak u nie dostať tovaru do 30 dní po tom, čo sme prepravu tovaru von, a Budeme sa vám vrátime plnú sumu k u alebo zariadiť odoslať na u, ak u nedostávajú tovar po dodávaný 60 dní, poslať sz vrátenie závisí na u. Sledovanie webových stránok je www.17track.net/en/

    *Do inej krajiny, v niektorých je doprava zdarma do Číny post, niektorí nie je doprava zadarmo, u môže zvoliť spôsob dopravy, na webovej stránke. tovar všeobecne dodania v 15 až 30 dní, kontaktujte nás, ak u nie dostať tovaru do 45 dní po tom, čo sme prepravu tovaru von, a Budeme sa vám vrátime plnú sumu k u alebo zariadiť odoslať na u, ak u nedostávajú tovar po dodávaný 60 dní, poslať sz vrátenie závisí na u. Sledovanie webových stránok je www.17track.net/en/

    PS: predávajúci je metóda sa zmení, keď nákladné zmeny.

    Kliknite na tlačidlo časti v červenom kruhu, by si mohli vybrať krajiny a spôsob dopravy.

    !!! Budeme odmietol náhradu, ak u nie pomôcť colné odbavenie. Tak si pozor politika ODBAVENIE nižšie. Vďaka.

    O Colnej

    Naše svadobné šaty ceny sú formulár 30USD na 200USD, budeme deklarovať šaty ako dar a hodnota je 20USD na 150usd. Dúfam, že je možné, aby u vyhnúť sadzobníka. Ale rôzne krajiny majú rôzne normy, prosím, pokúste sa naučiť vašich župy politiky o tarifnej kúpiť kúpiť tovar od zahraničných.A prosím, pomôžte zúčtovaní, ak je potrebné, vďaka. Ako www.planetsport.sk politiky, vôľa je kupujúceho povinnosť. Budeme vidieť u súhlasí to, či kúpiť náš tovar. Vďaka.

    O kvalite

    Máme mnoho svadobné šaty, ktorých cena sa pohybuje okolo 30USD, 40USD. To je veľmi lacné ceny a doprava zdarma do mnohých krajín. Šaty všeobecne hmotnosť 1 kg, zasielateľ nie je lacné. A tieto šaty je všetko ručne vyrábané. Ak sa tak u myslieť na tieto lacné ceny, u nebude sklamať na tieto svadobné šaty. Ak chcete u skvelého,porcelán svadobné šaty, zvoľte si, prosím, naše svadobné šaty, ktoré cenou nad 50USD. Vďaka.

    O čas spracovania

    Sme továreň, snažíme sa produkovať a pre mnohých zákazníkov, sľubujeme, že loď sa tovar 3-5 dasy po dostaneme platby. Ak ur veľkosť je prispôsobená, šaty budú dodávané v 5-7 dní. Prosím, nepýtajte sa ma, odoslať tovar veľmi skoro. všeobecne 3-5 dní. Vezmite prosím na vedomie, vďaka.

    O vrátenie & spor

    1. Ako vyššie uvedené slová, vynaložíme plnú náhradu u, ak tovar nie je doručenie po shiped von 60 dní ( Brazília je 90 dní), takže prosím, nenechajte otvorenej afer shiped sa 1-40 dní. Venujte prosím pozornosť tovaru, kontakt s nami pred otvorenej, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

    2. Pre prispôsobené veľkosti, sme sa dont akceptovať vrátenie peňazí.

    Štítky: Koktejlové Šaty, koktejlové šaty koleno dĺžke, koleno dĺžke koktejlové šaty, Lacné koktejlové šaty, Vysoká Kvalita koktejlové šaty koleno dĺžke, Čína koleno dĺžke koktejlové šaty Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty