3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt

3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň Kryt

€4.94 €2.77
Skladom
w34504

    Veľkosť Balenia: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.08kg (0.18lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Štýl: N/A
  • Materiál: Nylon
  • Použitie: Hygienické
  • Číslo Modelu: N/A

  • 3ks Zahusťovanie práčka Vaky na Bielizeň Jemné Oka Podprsenku Nylon Pranie Tašky, spodná Bielizeň obálke:

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Výška kvality bielizne, pranie a žehlenie taška môže chrániť podprsenka z krútenie a poškodenia počas umývania spolu s inými oblečenie.

    Na kruhový plastový rám na hornej a spodnej nielen zabraňuje taška z meniace tvar počas bielizne, ale tiež pomáha čistiť úplne.

    Model ktoré sa vzťahujú na: automatická práčka, semi-automatická práčka, dehydrované stroj, sušenie stroj.

    Preložte spodné prádlo dobre, dal zložené bielizeň do špinavých peňazí taška, zatvorte pečať špinavých peňazí taška a obklopiť sa to tesne na zips.

    Umývanie podprsenka taška je tak šikovný spôsob, ako pranie špinavých vaše najcitlivejšie položky.

    L: 44*48 cm

    M: 31*37 cm

    S: 26*29 cm

    Materiál: Nylon

    3 x Wash Bag Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

    Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

    Štítky: taška V TAŠKE, taška ps1, vreciach vo vzpriamenej polohe, Lacné taška v taške, Vysoká Kvalita taška ps1, Čína vreciach vo vzpriamenej polohe Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Olashka85

      where it came bags of a month, put in email box удивлена very, light they oh. all like picture, выдержат кровососки they do not know or not. wash clothes very comfortable.

    • Normeen 90

      ordered bags. seller sent. order bargaining set arrived time. opened dispute. returned seller.

    • Killavanilla172

      shipping nearly two months cool but bags! донышком with, затягиваются тесемкой, dense and small mesh. to seller thank you!!!

    • Vardan Hovsepyan 2012

      two months. good bags various sizes. recommend!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty