ZEROUP 13x18mm Ručné Foto Sklo Cabochons Zmiešané Vzor Klenutý Oválne Šperky Príslušenstvo Dodávky pre Šperky 50pcs TP-352 ZEROUP 13x18mm Ručné Foto Sklo Cabochons Zmiešané Vzor Klenutý Oválne Šperky Príslušenstvo Dodávky pre Šperky 50pcs TP-352 ZEROUP 13x18mm Ručné Foto Sklo Cabochons Zmiešané Vzor Klenutý Oválne Šperky Príslušenstvo Dodávky pre Šperky 50pcs TP-352

ZEROUP 13x18mm Ručné Foto Sklo Cabochons Zmiešané Vzor Klenutý Oválne Šperky Príslušenstvo Dodávky pre Šperky 50pcs TP-352

€3.79 €3.60
Skladom
w34588

    Veľkosť Balenia: 20cm x 8cm x 10cm (7.87in x 3.15in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.001kg (0.00lb.)
    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
  • Vlastnosti Produktu: krištáľové sklo cabochon
  • Názov Značky: ZEROUP DIY ŠPERKY
  • Položka Šírka: 1.3cm
  • Položka Dĺžka: 1.8cm
  • Šperky Zistenia Typ: Dištančné
  • Číslo Modelu: TP-352
  • Položka Druh: Šperky Zistenia
  • Materiál: Sklo

  • Viac cabochons odkaz:

    Viac možností,lepšie služby,a garancia vysokej kvality,nájsť potrebné v našej predajni,vaša spokojnosť je mojou najväčšou mocou!

    Popis:

    oválne:1 3x18mm

    farba:číra

    množstvo:50pcs/veľa

    Obrázky sklo cabochon sú zmiešané náhodne v každom balíčku,a tak nemôžeme zaručiť, že všetky obrázky sú iné alebo vo dvojiciach navzájom,inými slovami,niektoré obrázky sú rôzne,niektoré sú duplicitné,prosím, láskavo pochopiť.

    Platby prijímame platobné metódy poskytované www.planetsport.sk Escrow.Prosím, aby sa platby v rámci 48 hodín po miesto poradí. Spätná väzba Zákazníka päť hviezdičkový spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,je to užitočné pre nás, rozvoja, a to je odkaz pre ostatných kupujúcich.Takže prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Ďakujem. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní.Ďakujem. O nás Naša továreň sa nachádza v Číne. Naše produkty spoločnosti si vyžadujú prísne kontroly kvality na zabezpečenie dobrej kvality.Dostatočný prívod, kompletný sortiment, primerané ceny,a naše produkty sú priebežne aktualizovať a rozvíjať,chceme začať nášho podnikania na www.planetsport.sk, aby sme našim dobré body a služby viac a viac zákazníkov. Dodanie po celom Svete doprava s výnimkou niektorých krajín. Zvyčajne sme loď Čína Príspevok Air Mail. Objednávky, ktoré ste umiestnili bude dodaný do 3 dní po obdržaní platby. Niekedy by byť dlhšie kvôli zlému počasiu, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, počkajte, patienly ak nechcete prijímať položky na čas.Ak máte akékoľvek problémy,kontaktujte nás prosím priamo. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás príliš, zabezpečíme iné shippings pre vás. Často kladené otázky, Ako dlho bude položka dorazí? To bude stáť 15 až 30 dní prísť do Číny Post Air Mail. Bude pozemok poškodený v ceste?Ak je to,čo by som mal robiť? Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky a kartón.Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne každý zákazník ruku.Ak je pozemok je poškodený, prosím kontaktujte nás,pomôžeme vám pri riešení. Páči sa vám ponúkajú zľavy pre veľké objednávky? Áno,ponúkame výrazné zľavy pre veľké objednávok nad $ 200. Mohol použiť iné shippings? Samozrejme, Ale budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky za doručenie sám, prosím, láskavo pochopiť, Ak množstvo, ktoré potrebujete, je veľké,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

    Štítky: Dodávky Pre Šperky, Foto Sklo Cabochons, Sklo Cabochon, Lacné dodávky pre šperky, Vysoko Kvalitné fotografie, sklo cabochons, Čína sklo cabochon Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Natalya Zastrogina

      Toujours parfait merci.

    • Mailtoslf

      parfait goods.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty