Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí

Dophee 1pc Háčkovanie Háčik Pletacie Ihlice 0,5 mm na 2,7 mm Čipky, Háčkovanie Háčik Väzbe DIY Plavidlá Priadza 16 veľkostí

€1.54 €2.05
Skladom
w35012

    Veľkosť Balenia: 9cm x 5cm x 3cm (3.54in x 1.97in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Použitie: Pletenie
  • Druh: Kovové Háčkovanie Háčik Ihlice Na Pletenie
  • Materiál: kov
  • dĺžka: 12cm/4.72"

  • Funkcie:

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Farba:Strieborná

    Materiál:Kov

    Odolný a praktický

    Užitočné nástroje pre vyšívanie

    Tam sú dosť pre vás, vyberte si niekto potrebujete

    Veľkosť:

    0,5 mm 0.6 mm a 0,7 mm na 0,8 mm, 0,9 mm

    1.0 mm 1,1 mm 1,25 mm 1.3 1.4 mm mm

    1,5 mm 1,6 mm 1.75 mm 1.9 mm 2.1 mm 2.7 mm

    Totall dĺžka(cca):12 cm/4.72"

    Poznámka:

    Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 1 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom.

    A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

    Zoznam balíkov:

    1pc alebo 1set(16pcs) Kovové Háčkovanie Háčik Ihlice na Pletenie

    Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Naše úradné hodiny sú 9:00 do 6:00 p.m. (GMT+8) od pondelka do soboty. A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Peking) ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.planetsport.sk správu,budeme sa snažiť odpovedať na vaše otázky, do 48 hodín. počas prázdnin,pre odkladu odpovedať,ospravedlňujeme sa hlboko.

    Štítky: Ihlice Na Pletenie, Čipky, Háčkovanie Háčiky, háčkovanie háčiky ihly, Lacné ihlice na pletenie, Vysoko Kvalitnej čipky, háčkovanie háčiky, Čína háčkovanie háčiky ihly Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Blackeyed 15

      product as described. arrived in perfect condition.

    • Mijoung18

      Thanks ! I received exactly what I expected ! :-)

    • Mediachainfarad

      what you need, and then completely дырочка beads some small. as long as quality.

    • Zuza1790

      good goods. light, comfortable. felt satisfied

    • Laedibug

      As described. Took almost 1 month to arrive

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty