2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire 2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire 2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire 2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire 2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire 2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire

2017 Nový Štýl Narodeninovú Tortu, Sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi Bougie Anniversaire

€5.40 €3.78
Skladom
w36925

    Typ Jednotky: veľa (6 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • 1 picce obsahovať: 6 ks farebné sviečky
  • Tvar: Pilier
  • Kategória Produktu: Sviečka
  • ručné: No
  • Materiál: Parafín
  • Názov Značky: CHUANGGE
  • Sviečka typy: Narodeninové Sviečky
  • Použitie: Narodeniny
  • Číslo Modelu: lp-009
  • Druh: Umenie Sviečka
  • Funkcia: Farebné Plameňa
  • Produkt: Všeobecné Sviečka

  • 2016 Nový Štýl narodeninovú tortu, sviečky, 6 Ks Farebné Narodeninovú Tortu Sviečky s Farebnými Plameňmi bougie anniversaire Toto je najnovšia generácia narodeninové sviečky, obrázok nižšie je farba plameňa.

    DOPRAVA Položky sú dodávané z Číny, dosiahnuť väčšinu krajín, do 10, do 25 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 25 pracovných dní, niektorých vzdialených krajín.

    PLATBA Platba by mala byť uskutočnená v lehote 3 dni po objednávke. ESCROW je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj PayPal, Alipay, Západ Únie a všetky ostatné bezpečnú platbu cez ESCROW. NÁVRAT&EXCHANGE POLITIKA Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru. Ak výrobok má problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás a poskytneme vám vrátime plnú sumu. Ak tovar nie je dorazí do 60 dní, prosím kontaktujte nás a my vám bezpodmienečné, vám vrátime plnú sumu. VEĽKOOBCHOD a DROP SHIPPING Ak výrobok má mnoho farieb a štýlov. Môžete kombinovať všetky sa vám páči. Ak chcete mix niektoré výrobky môžete mi dať kód produktu s množstvo, ktoré potrebujete (môže podať excel mi bude lepšie). Dám vám zľavu ceny (viac kúpite, tým viac zľavy dostanete) Si môžete dať svojej web veci na váš web. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín. FAQ Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet predtým, ako dostanete tovar. Je tam všetky dane colný? Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

    Štítky: tortové sviečky, narodeninovú tortu sviečky, sviečka sviečka, Lacné tortové sviečky, Vysoká Kvalita narodeninovú tortu sviečky, Čína sviečka sviečka Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Zero Wolffe

      all like and so do not ignite пробывала candle small standards.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty