Výšivky Opráv Bunda Späť Vesta Motocykel Biker Oheň, Plameň 8 cm

Výšivky Opráv Bunda Späť Vesta Motocykel Biker Oheň, Plameň 8 cm

€1.64
Skladom
w37613

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
  • Technics: Vyšívané
  • Štýl: Železo-Na
  • Funkcia: 3D,Eco-Friendly
  • Typ Produktu: Záplaty
  • Veľkosť: cm

  • Žehlička na alebo Šiť na

    Materiál: Keper

    Technics:Vyšívané veľkosť: 8cm môže záplaty boli prispôsobené,ale potrebujú extra poplatok.Prosím pocit, pocit, že ma kontaktovať o podrobnostiach.

    Fotografie Výrobkov:

    Pôvodné Zobraziť:

    Doprava:

    DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS Express na možnosti prepravy.Ak potrebujete Expresná doprava spôsobom,obráťte sa mi o detaily pred uskutočnením objednávky.

    Colné:

    Ja vyhlasujem, že hodnota tovaru, ako svoju požiadavku alebo nižšiu hodnotu, nechajte tovar odovzdať colnému ľahšie.Je vašou povinnosťou jasné, colné vo vašej krajine.Ak tarifné stane,je To vaša povinnosť, aby za ne zaplatiť.Vďaka za vaše porozumenie.

    Vracia:

    Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sú rerurned, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci bude zodpovedný za shiping poplatky vrátiť položky.

    Spätná väzba:

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: výšivky patch, záplaty na plášte, náplasti náplasti, Lacné výšivky patch, Vysoká Kvalita opráv bundy, Čína škvrny, škvrny Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Natiq Sabrina

      good item

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty