2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres 2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres 2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres 2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres 2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres 2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres

2018 Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres

€4.09 €2.38
Skladom
w37815

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
  • Nohavičky & Boxery: Boxerky
  • Názov Značky: DANXRUHA
  • Materiál: Bambusové Vlákno
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: Muži
  • Číslo Modelu: B1202
  • Veľkosť: L, XL, XXL, XXXL

  • Nové pánske spodné Prádlo boxerky Bambusové Vlákno jednofarebné Nohavice Priedušná Antibakteriálne Pantalones Para Hombres

    1. Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.planetsport.sk sú spracované Alipay.

    2. Ak chcete majú produkt ihneď, ako je to možné, mali by ste vykonať platbu raz si ho objednať.

    3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1) Dodacia lehota:

    1. Budeme posielať položky do 7 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenky)

    2. Prosím, uistite sa, že váš www.planetsport.sk adresa je aktualizovaný a podrobné. A ak chcete zmeniť dodaciu adresu po umiestnite objednávku, prosím, dajte nám vedieť, prvý raz. Ďakujeme!

    2) Prepravná metóda:

    www.planetsport.sk Štandardná Doprava

    1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

    2. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

    3. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

    1. Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

    2. Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

    3. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: muži prádlo boxerky, pánske spodné prádlo boxerky, Boxerky, Lacné mužov prádlo boxerky, Vysoko Kvalitné pánske spodné prádlo boxerky, Čína boxerky Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Kpacj316

      quality like, fast shipping all super. order more will.

    • Andreev Juk

      14.03 sent 28.03 received. briefs packed well. at first quality excellent. will look like and wear after washing. seller.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty