Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie

Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Fitness - Pre Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Cvičenie

€42.37 €22.67
Skladom
w38217

    Hmotnosť Balenia: 1.5kg (3.31lb.)
    Veľkosť Balenia: 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
    Typ Jednotky: kus
  • Veľkosť: Shown as the below picture
  • Číslo Modelu: Telocvičňa Krúžky
  • Hmotnosť: 1.50 KGS
  • Názov Typu: Gymnastika Krúžky a Popruhy
  • farba: Čierna
  • Package Vrátane: 2* Gymnastické Kruhy a Popruhy bez Perfert Darčekovej krabičke
  • Package: Obal
  • Pre ľudí: Pre Dospelých
  • Krúžok Materiál: ABS
  • Funkcie: Na Hornej Časti Tela Sily & Telesnej Hmotnosti Cvičenie
  • Oddelenie Meno: Muži
  • Názov Značky: VÝKON PORADENSTVA
  • Prop Výber: Gymnastika Krúžky
  • Druh: Olympijské kruhy
  • Miesto Pôvodu: Čína

  • Nastaviteľné Prenosné Gymnastické Kruhy a Popruhy Na Hornej časti Tela Sily & telesnej hmotnosti Svalov Excercising, Crossfit, Olympijský TELOCVIČNI [Item]: Gymnastické Kruhy a Popruhy [Odolné krúžky]: vnútorný priemer 6.75"(17.15 cm), mimo 9.25"(23.50 cm), hrúbka 1.25"(3.18 cm) [Nylonové popruhy]: Šírka 1,5"(3.81 cm), dĺžka 15'(4.57 m) (s ťažkých pracky) [Balík obsahuje]:

    2 X Gymnastické Kruhy

    2 X 15 noha popruhy s rýchle nastavenie vačky pracky

    Bezpečný & Robustný - 2x Gymnastické Kruhy,2x 1.5" extrémne široký Nylon Popruh Popruhy (s vynikajúcou pracky) inclueded. Ak nemáte predstavu o tom, ako sa pripojiť popruhy, pozrite sa na návod list v snímky na ľavej strane. Najlepšie hodnotené krúžky ako ostatní - krúžky sú vyrobené z textúrou, grippable ABS a sú schopné podporovať až 600 libier, čo je najlepšie kvality gymnastika krúžky na trhu. Trvať 5 minút sa nastavenie, používanie a nastavenie - zabezpečenie vášho veľký posilňovacia náhradu. Neobmedzený telo weigth cvičenia - ideálne pre deti na použitie v záhrade a na crossfit a cvičenie milovníkov používať v telocvični alebo kdekoľvek, kde sa môžu bezpečne zavesiť ich. Správny spôsob, ako nainštalovať popruhy - Správnu inštaláciu zaistí, že vaše popruhy bude bezpečné a non pošmykol. Záruka - V našom obchode, sme plne stáť za naše produkty. Ak nemáte 100% lásky našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

    Všetky objednávky bude dodaný čo najskôr,zvyčajne 2-5days po zaplatení. Doprava zadarmo Čína post air mail trvá asi jeden mesiac,a možno niekedy oneskorené podľa Vlastných kontrolných alebo zlé počasie.Takže ak nemôžete dlho čakať,pls láskavo zvoliť spôsob dopravy, ktoré chcete. Vážení Brazail Zákazníkov ,pls láskavo poznámka: vzhľadom na prísnejšie vlastná kontrola vo vašej krajine,pls láskavo povedzte nám svoje CPF Č. V platobnom poznámka. Vážení Rusko Zákazníkov , pls láskavo poznámka: vzhľadom na prísnejšie Rusko pravidlá,pls druh používať vaše 3 slová plné meno,alebo balíčka, budú vrátené odosielateľovi. E-Packet do USA trvá 10-15 pracovných dní,niekedy možno oneskorenia Vlastné.

    Vyjadriť ako DHL,FEDEX,UPS,TNT trvá asi 5-12 pracovných dní,ale vzhľadom na rozdiel z Vlastnej vôle čas v inej krajine,dodacia lehota nemôže byť zaručená.

    EMS je veľmi pomalý tento rok,niekedy trvá jeden mesiac z dôvodu prísnych vlastné inšpekcie.Tak pls láskavo vyhnúť EMS, ak nie je lepšia doprava.

    To je v súlade s www.planetsport.sk PREMIER Zadarmo Návrat Poštovné Politiky.

    Upozornenie: Ak sa chcete vrátiť alebo vymeniť položky prijaté, prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

    Pozitívne ohlasy () sú veľmi dôležité pre nás,prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.odpovieme vám čo najskôr a to v našich silách vyriešiť vaše problémy a dať spokojní riešenie.DÚFAM, ŽE MÁTE RADI ZÁŽITOK Z NAKUPOVANIA!!

    Výkon Poradenstva špecializuje na výrobu a predaj Fitness produktov v Číne. Ak potrebujete veľkoobchodné ceny, pls láskavo kontaktujte nás prostredníctvom správy alebo e-maily. Ponúkneme najlepšiu cenu pre vás.

    Štítky: Gymnastické Kruhy, gymnastické krúžky, nastaviteľné gymnastické kruhy, Lacné gymnastické kruhy, Vysoká Kvalita gymnastické krúžky, Čína nastaviteľné gymnastické kruhy Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Mark Roza

      Very sturdy, quality straps. Fast shipping

    • Taalaibek 1981

      дошли quickly. quality is good. smell no. have the, use, very happy shopping.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty