20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm 20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm 20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm 20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm 20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm

20PCS Prírodné Tibetskej kvet horn korálky náramok príslušenstvo DIY tesnenie guľôčky. Otvor 1,5 mm

€5.69 €4.84
Skladom
w38440

    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
    Typ Jednotky: veľa (20 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.03kg (0.07lb.)
  • Vonkajší Priemer: 8mm
  • Položka Hmotnosť: 1.15g
  • Materiál: Horn
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Položka Priemer: 6x10mm, 6x12mm
  • Položka Druh: Korálky
  • Položka Tvar: Okrúhly Tvar
  • Názov Značky: QIANZHIYUN
  • Číslo Modelu: niu0010

  • Farba: hnedá

    Materiál: Prírodné horn

    Veľkosť:6x10mm. 6x12mm.

    Množstvo: 20 KS

    Otázka: Čo je konverziu medzi palce a mm?

    Odpoveď: 1 palec = 25,4 očakávané mm 1 mm = 0.04 palec

    Tie obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie vybrať správnu veľkosť, a umožniť 1-2mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

    Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

    Obrázky zobrazujú sa iba niektoré vzorky, môže sa zobraziť odlišné štýly na objednávku.

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú na účet kupujúceho, ak tam bude účtovať.

    Doprava zadarmo Čína Post Air Mail.Čína príspevok air mail normálne bude trvať 15-25 pracovné dni, aby sa dospelo po vyvesenia. Niekedy pre colné alebo počasie problému by bolo oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až na viac ako 30 dní.

    Ak je platba za 150 dolárov, budeme loď zásielky zadarmo cez EMS(3-7 dní) a dar.

    100% Záruka. Ak máte akékoľvek nespokojnosť s našimi tovaru raz dostanete,, prosím len voľne napíšte nám do 7 dní, môžeme poskytnúť bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí. Vrátenie peňazí je konečná aukčná cena mínus www.planetsport.sk odpočítaní nákladov (business komisie). Vrátenie bude vykonané raz položky sú vrátené späť v pôvodnom stave. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci by mali zabezpečiť položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, nebudeme platiť kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť požiadať o pohľadávku s logistické spoločnosti pre relatívnej kompenzácie.

    Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

    Ďakujem.

    Vaša spokojnosť, naša snaha.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenia, To bude mať len 1 minúta.Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

    Štítky: horn korálky, Guľôčky Náramok, Korálky Diera, Lacné horn korálky, Vysoká Kvalita perličiek náramok, Čína korálky otvor Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty