Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion

Ppt prezentácie programu Powerpoint Bezdrôtové Prezentačné Laserové Ukazovátko 2.4 GHz RF Diaľkové Ovládanie Pero punteros ppt l ser de presentacion

€11.61 €9.47
Skladom
w38889

    Veľkosť Balenia: 16cm x 8cm x 1cm (6.30in x 3.15in x 0.39in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
  • kanál: 1
  • Názov Značky: haweel
  • Použitie: Projektory
  • Číslo Modelu: prezentujúceho v powerpointe
  • frekvencia: 2.4 ghz
  • Package: Áno
  • Bezdrôtová Komunikácia: RF

  • Popis

    Informácie o Produkte

    1. PPT moderátorka tiež nazýva elektronický ukazovateľ (anglický Názov: Laserové ukazovadlo s

    diaľkové ovládanie)???

    2. Moderátor používa 6-os, gyroskop, technológie, závažnosť indukčné ovládanie PPT moderátorka ukazovateľ funkciu.

    3. Je špeciálne navrhnuté pre bezdrôtové diaľkové ovládanie počítača priamo a multimediálne zariadenia, realizácia elektronických dokumentov a zadarmo demo.

    4. Keď si hodiť voľne v elektronickej výučby, prezentácie a prezentácie na tlačidlo obsah, potrebujete príručka poznámka, len jemne stlačte červený laserový bod môže byť priradená k zdôrazniť vo svojom obsahu dokumentu sa na obrazovke.

    5. V rovnakom čase, bez ohľadu na vaše prednášková v triede a, čo rohu konferenčná sála, stačí len jemne stlačte bezdrôtový stránkovacieho laserové ukazovátko, chcete na obrazovke sa automaticky objaví na obrazovke.

    6. S air mouse funkciu, pomocou gravity senzor polohy, už nebudú musieť sedieť v prednej časti trvalú prevádzku počítača, môžete jednoducho prepnúť medzi rôznymi súbory a zoznamy skladieb a skutočne odrážajú bezdrôtový kliknite na tlačidlo, získajte neobmedzené komunikácie.

    Funkcie

    1. Laser PPT Flip Pero.

    2. 2.4 G bezdrôtová technológia, efektívna vzdialenosť 10m.

    3. Page up / page down objem plus / mínus objem, laserové prezentácia funkciu.

    4. Jednoduchá obsluha, jednoduché použitie.

    5. Napájanie: 3,7 V (lítiové batérie).

    6. Podporný systém: Windows, Android, Linux, Mac OS, atď.

    7. Ergonomický dizajn, poskytuje podporu pre vaše ruky v prirodzenej a pohodlné miesto.

    OEM sú Vítané! môžeme tlačiť zákazníka umelecké diela a logo Všeobecného Modelu PR-20 Produktu Materiál ABS Produktu Napájanie 3,7 V (lítiové batérie) Kapacita Batérie 200mAh Bezdrôtový Vzdialenosti cca 10 m Veľkosť Produktu 14*2*1.5 cm Hmotnosť 13.8 g Balík obsahuje Obsah balenia: 1 x USB Prijímač

    1 x užívateľská Príručka

    1 x Flip Pero

    Obrázky

    Doprava 1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus Môže byť len vysledovať v Číne a žiadne podrobné sledovanie informácie vo vašej krajine. 2. EMS, DHL, UPS, TNT, alebo Letecky na spôsob dopravy, sú stanovené. 3. Doprava zdarma: doprava Zdarma vyberte krajinách a rôznych prepravu spôsobom. Prosím, skontrolujte Poštovné a Balenie zoznam pre detaily. 4. Dodacia lehota: EMS, UPS, DHL, Fedex a TNT : 3-7days. V zriedkavých prípadoch, prísne vlastnej vôle, bude dodacia doba trochu dlhšia, prosím, buďte trpezliví. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. 6. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúci zodpovednosť. 7. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky. 8. Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou, ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

    Povinnosti & Daní 1. Väčšina výrobkov, ktoré sú predmetom zaplatení dovozného cla (napr. v USA) alebo iných povinností, a iné poplatky vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH) alebo iné dane. Ak sú tieto potreby budú vyberané a určená, keď zásielka je spracovaná podľa platných colných agentúry vo vašej krajine. Prosím, informujte vo vašej krajine dovozu politiky, pochopiť a overiť použiteľnosť a vášho zodpovednosť za akékoľvek týchto ciel a daní na produkty môžete zakúpiť. 2. Všetky platné ciel a daní, ak existujú, nie sú zahrnuté v kúpnej cene vašej objednávky alebo transakcie. Ak sa uplatňujú, a sú vyberané, potom sú vaše (a nie naše alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) jedinou a výhradnou zodpovednosťou, a uhradí priamo do vašej vlády alebo kuriérskou spoločnosťou, ak sú výrobky dodávané. 3. Platba vyššie uvedené povinnosti, dane a poplatky nie sú naše (alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) zodpovednosť. 4. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek prepravné alebo colné odkladu, pretože to je mimo našej kontroly.

    Záruka a Vrátiť sa 1. Iba vadný výrobok bude ponúknutá exchange. 2. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní od dátumu, kedy ste vašu objednávku. 3. To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu. Zabezpečiť mobil nie Umelé škody a urobiť'ot brať na seba na mobil. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vaša po#. 4. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 5. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Štítky: RÁDIOFREKVENČNÉ diaľkové ovládanie, rádiofrekvenčné diaľkové, prezentujúceho v powerpointe, Lacné rf diaľkové ovládanie, Vysoká Kvalita rf diaľkové, Čína ppt moderátorka Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Sukkebi0203

      -clicker excellent! work well. may -- it is only shortcomings наводить computer directly on, worked to. but, especially it is not a problem. all the audience will work. work perfectly.

    • Miniki Miniki

      liked very product and was fast! congratulations!

    • Viktoriyasheptuhina

      Quality is v good

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty