10pcs roztomilý Šťastie Mačka Zlatého kapra smalt zobrazili kľúčové tlačidlá Pre náušnice kvapka oleja pokles zvierat tag pre Šperky DIY Príslušenstvo Prívesok 10pcs roztomilý Šťastie Mačka Zlatého kapra smalt zobrazili kľúčové tlačidlá Pre náušnice kvapka oleja pokles zvierat tag pre Šperky DIY Príslušenstvo Prívesok

10pcs roztomilý Šťastie Mačka Zlatého kapra smalt zobrazili kľúčové tlačidlá Pre náušnice kvapka oleja pokles zvierat tag pre Šperky DIY Príslušenstvo Prívesok

€3.52
Skladom
w39531

    Typ Jednotky: veľa (10 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.05kg (0.11lb.)
  • Kovy Typ: Zliatiny Zinku
  • Materiál: kov
  • Názov Značky: ILYSY
  • Štýl: Trendy
  • Kúzlo Typ: Zvieratá
  • Jemné alebo Módne: móda
  • Položka Druh: Charms
  • Číslo Modelu: Šesť sto sedemdesiat osem

  • Názov: Smalt DIY prívesok

    Farba:Ako zobraziť

    Materiál: zliatiny zinku

    Cena za 10pcs

    Všetky druhy kovov, šperky, doplnky možno á na zlato, striebro, ružové zlato, nikel, starovekej modrá, starovekej červená, staré striebro, antické zlato, Ázijské zlato, ADB a iné farby, viac farieb je možné aj bez niklu série, environmentálnej bezpečnosti, Vitajte na objednávku!

    Doprava: n

    Ak ich potrebujete rýchlejšie, prosím, kontaktujte ma,budete musieť zaplatiť navyše $ cez express,budem pracovať hmotnosť a expresná doprava, keď budete finsihed vybrať všetky objednávky,budeme pracovať s UPS,DHL,FEDEX,EMS ect.Tie budú trvá približne 4 pracovné dni, aby sa dospelo.

    Prosím, kontaktujte ma, ak máte otázky.

    Sme použiť www.planetsport.sk Štandardná Doprava na odoslanie tovaru.American Customer budeme používať ePacket.

    O doprave čas vašej krajine ,prosím, kliknite na tlačidlo

    Pamätajte, Späť, kúpiť tovar, ktorý potrebujete.

    Oznámenie

    Väčšina objednávka bude odoslaná v 78 hodín po paymentconfirmed. To zvyčajne trvá o 15-35 dni, aby sa dospelo väčšine krajín, ak bez zbytočného odkladu na ciel. Na niektoré oblasti, to môže trvať dlhšie, pretože menej časté vzduchu letu. Alebo to môže oneskorenie na colnom alebo oneskorenie v tranzite. pls waitting trpezlivo.

    Platba: nt prijímame kreditné karty / Bankovým Prevodom / Moneybookersway/ Global Collect/ Western Union/ Svet Zaplatiť online a tak ďalej . Môžete kombinovať vaše položky automaticky kliknutím na www.planetsport.sk ZAPLATIŤ tlačidlo na vyhral/uzatvorených aukciách. Vitajte, kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky. Prosím, uistite sa, že loď, na riešenie je správne, keď posielať platby ako sme nie sú zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. Sme vrátenie peňazí alebo výmenu položky, ak je to prišiel poškodené alebo stratené. Expedičný poplatok je nevratný. Prosím, kontaktujte nás e-mailom pred vrátenie tovaru. Ak je položka prišiel nefunkčné, prosím, fotografovanie, aby nám ukázal, ako je položka poškodené tak, že by sme mohli zlepšiť balenie v budúcnosti. Spätná väzba Sme radi, že na výmenu pozitívne ohlasy. Prosím, zanechajte nám všetky pozitívne ohlasy a všetky "5 Star" hodnotenia, Budeme robiť to isté pre vás automaticky, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu od vás. Prosím, nenechávajte nás žiadne negatívne alebo neutrálne ohlasy než sa obrátite na nás, aby sme vyriešili tento problém. Nebude vám pomôžu problém vyriešiť akékoľvek rýchlejšie vybiť negatívne ohlasy, len kontaktuje náš profesionálny zákazník suppport vám môžu pomôcť vyriešiť problémy. Obrázok sa zobrazí vyobrazenie položka dostanete podobný(y) z dostupných veľa. Obrázok môže objaviť väčšie na obrazovke. Snažíme sa čo najlepšie zastupovať naše kamene a šperky presne. Niekedy vzhľadom na osvetlenie & flash používané vo fotografii, alebo zväčšovanie fotografií alebo nastavenia počítačové monitory, tam sú možné drobné odchýlky vo farbe & obrázky môžu vyzerať jasnejšie než skutočné položky. dúfame, že sa môžete prijať. O Nás Vítaní, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Váš e-mail bude zvyčajne možné zodpovedať do 24 hodín, od pondelka do soboty a hneď ako je to možné na víkendy. Ak nechcete dostávať reakcie v tomto období skontrolujte SPAM alebo HROMADNÝCH e-mailovej schránky na našu odpoveď.

    Vysoká Kvalita ,Výrobnú Cenu!

    nájdete nádherný svet!

    pls skontrolovať môj obchod webovej stránky:

    https://www.planetsport.sk/store/504548

    Štítky: Charms, Lacné Kúzlo, 10pcs roztomilý Šťastie Mačka Zlatého kapra smalt zobrazili kľúčové tlačidlá Pre náušnice kvapka oleja pokles zvierat tag pre Šperky DIY Príslušenstvo Prívesok.

  • Recenzie (1)

    • Sdssddsvfkl

      Great quality, looks just like pictures! Thank you!!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty