Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj

Francúzsky Dip Nechtov Zariadenia Sivá Línii Úsmevu Maker Na Nechty, Tipy Formy Návody Na Nechty, Kontajner Plastový Nail Art, Manikúra Nástroj

€1.40 €4.20
Skladom
w40284

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Položka Druh: Nail Art Zariadenia
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Veľkosť: As the Picture Shows
  • Číslo Modelu: AOB40859

  • Špecifikácia:

    Materiál:Plast

    Farba: Sivá

    Veľkosť: Ako obrázky znázorňujú

    Obsah Balenia:

    1 Ks Francúzsky Dip Nechtov Kontajner

    Funkcie:

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Non-jedovaté, neškodné, šetrné k životnému prostrediu a odolného plastu

    Hubky non-slip base, aby ste ľahko urobiť francúzsky nechtov a lesk prášok nail art

    Ľahké, prenosné. Odolné na použitie na dlhú dobu

    Jednoduché creat francúzsky línii úsmevu, na necht, len niekoľko minút, môžete dokončiť oboma rukami, francúzsky nail art

    Poštovné A Odovzdanie Termín:

    1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK.

    2) tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté.

    3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné (pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní.

    4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 35 dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 35 pracovných dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

    5) Prepravná môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

    6) Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

    7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

    8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Platby:

    1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.Alebo nie,prosím opravte to pred platby.

    2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

    3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

    Spätná Väzba & Služby:

    1) Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc .

    2) Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníkov. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín (okrem soboty a nedele a sviatky).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

    Štítky: Klinec Zariadenia, plastový klinec umenie, klinec kontajnerov, Lacné nechty zariadenia, Vysoko Kvalitného plastu, nail art, Čína nechtov kontajnerov Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Phil 913

      it all. заказывала january 13, january 24 come. принципи in. thanks to seller.

    • Clopez024

      a poco large need a dust

    • Godsown11

      Everything is OK. Very very quick sending.

    • Otckeeg7

      used but it still looks not ok!!!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty