Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo

Vonkajšie Valcové Rock Lezenie Kriedou Taška s bedrový Pás & Šnúrkou Uzáverom pre Kempovanie Turistika Zdvíhacie Kriedou Taška na Príslušenstvo

€5.77 €6.18
Skladom
w40533

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.108kg (0.24lb.)
    Veľkosť Balenia: 18cm x 14cm x 8cm (7.09in x 5.51in x 3.15in)
  • Názov Značky: MagiDeal
  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • farba: Čierna

  • Popis:

    - Valcové vzhľad dizajn. 10.5 x 15 cm/ 4.1" x 5.8" (Priemer x Výška)

    - Kompaktná veľkosť, nastaviteľné pása pásu, vode odolný nylon materiály, mäkké obloženia

    - Šnúrkou uzáverom zachovať krieda, ľahko sa zatvára, aby sa zabránilo kriedou vypadnúť.

    - Puzdro jednoducho pripne na svoj postroj s dostupnými slučky, alebo použite nastaviteľné klip/ popruh pre bezpečné sprísnenie okolo pása.

    - Odporúča sa pre vnútorné a vonkajšie lezenie, zdvíhacie, boulderingu

    Balenie Obsahuje:

    1 Kus Rock Lezenie Kriedou Taška

    Prečítajte Si Pred Nákupom

    ZÁSIELKY

    1.Doprava po celom svete, iba s výnimkou niekoľkých krajín .

    2.Väčšina krajín ponúkame doručenie Zdarma do Číny Post Obyčajný Malý balík Plus , len očakávať, že vzdialených lokalít.

    3. Budeme loď vašej objednávku načas, po úhrade overenie.

    4.Skontrolujte a potvrďte vašu objednávku adresu zápas dodaciu adresu, my len loď na objednávku adresu.

    5.Dodacia Lehota :

    6. Ak ste nedostali vašu objednávku po 25 pracovných dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Sľubujeme, že budeme pomáhať, kým zásielku príde pre vás!

    Platby

    Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky. Zabezpečíme dopravu ASSP.

    PO PREDAJI SLUŽBY

    Spätná VÄZBA

    Vaša spokojnosť a pozitívny komentár, bude pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 5stars ak ste spokojní s našimi službami.A my vám tiež ponúkame vám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami,prosím neváhajte nás kontaktovať na prvý pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: tašky s, taška na príslušenstvo, Taška Taška, Lacné tašky s, Vysoká Kvalita taška na príslušenstvo, Čína taška taška Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty