Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm

Musiclily Viacerých Farieb Jednotlivých Basy String Zapečatené Tuner Ladenie Peg Tlačidlo Stroj Hlavu Vpravo/Vľavo, Čierna/Chróm

€18.92
Skladom
w40741

    Veľkosť Balenia: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 1.0kg (2.20lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Číslo Modelu: A01
  • Názov Značky: Musiclily
  • Druh: Ladenie Peg

  • Funkcia mimo priemer rukáv, ktorý sa hodí do hlavy zásob je 13.5 mm - 1/2 palca. Hriadeľa dĺžka z vonkajšej prevodovky bývanie je 30 mm - 1-3/16 palcov.

    Výstroj bývanie je rovnaká, grover a ibanez basy prijímačov.

    Montážnym otvorom pre skrutku na drevo skrutka je 3/8 palca od centra hriadeľa.

    Matica, Ferrule, Skrutky sú zahrnuté v cene.

    Farba: Čierna/Chróm

    Package Zahrnuté 1 Pc Basy Stroj Hlavu Doprava a Sledovanie Dovozného cla, daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena, kupujúci by mali platiť pre nich. Mimo ihriska sa budeme snažiť v našich silách, aby vyhlásiť hodnotu tak nízke, ako môžeme urobiť. Aby lode z ShenZhen, Čína. Typická doba dodania je približne o 10 až 20 dní, USA, veľká BRITÁNIA, Západná Európa, AU; Rusko, Brazília a Zvyšok Sveta bude trvať dlhšie (20-35 dní). Sledovacie číslo niekedy nefunguje správne, ak máte akýkoľvek problém s dodávkou a sledovanie, kontaktujte nás prosím v prvom rade, my vám pomôžeme. Poštovné sa do 1-3 pracovných dní pri platbe uspieť. (Okrem víkend a štátny sviatok) Vrátiť a vrátenie peňazí Ak máte problém, sťažovať, otázku alebo problém, kontaktujte nás prosím v prvom rade. Budeme vám pomôžu vyriešiť to. Jednoduché vrátenie a vrátenie: ak sa chcete vrátiť výrobok, všetko, čo musíte urobiť, je nám pošlete jasné fotografie ukázať, že je poškodený, skontrolujeme a kontaktovať pre návrat alebo vrátenie peňazí. Spätnú väzbu a Kontaktujte Nás, Ak ste spokojní s týmto objednávky, prosím, dajte nám pozitívnej spätnej väzby, bude to naozaj pomôcť nám na zlepšenie našich produktov a služieb. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.planetsport.sk správy, alebo môžete hovoriť so mnou na trademanager keď sme on-line, správy budú odpovedali 24 hodín (max. do 48 hodín v dovolenku alebo víkend). Pozrite si viac v našom obchode s našou značkou Sme kvalitná značka, chcú vybudovať hladký a spoľahlivý obchodný vzťah. A tak sme sa nielen predaj výrobkov, ale aj služieb. Chuť objednávka je vítaný pred voľne kúpiť. Purchse množstvo môže byť flexibilný. Ak potrebujete niečo, čo nemáme v zozname, alebo návrh, dajte nám prosím vedieť. Uvidíme, čo môžeme urobiť.

    Štítky: Ladenie kolíkov, Bass Strings, Stroj Hlavu, Lacné ladenie kolíkov, Vysoko Kvalitné basové struny, Čína stroj hlavu Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Prom Stepan

      quality неплохое

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty