Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové

Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové

€2.16 €2.83
Skladom
w4190

    Hmotnosť Balenia: 0.11kg (0.24lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 20cm x 8cm (9.84in x 7.87in x 3.15in)
    Typ Jednotky: kus
  • Veľkosť: 500 ml
  • Názov Značky: Kemei
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: 3T0349
  • Položka Druh: Nos & Ucho Zastrihávač
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C

  • Nos Nosovej Umývanie Systém Hrniec Sinus Alergie Úľavu Opláchnite Neti Deti, Dospelých, 500 ml Plastová Modrá Fľaša Vybavenie Praktické Nové

    Popis: Jednoduché použitie,a veľmi praktické je navrhnutý na základe ľudských nosné vnútorné fyziologické štruktúra charakteristické, odborníci naznačujú, čistenie dutiny pravidelne Nosovej Umyť Hrniec pomáha odstrániť nečistoty, pollenm pooperačné rezíduí, prachu, atď. je to praktický výrobok pre jednotlivé denné nosovej starostlivosť Upozornenie: 1. Nepoužívajte čistej vody alebo soli namiesto umývania nosovej soľ. 2. Deti do 12 rokov musia používať tento výrobok pod vedením lekára. 3. Nehovorte pri čistení, úst, dýchanie. Špecifikácia: Typ:Nos Umývanie Systém Color:Blue&White Materiál:Plast Veľkosť:Ako na obrázku Fľaše objem: 500 ml Hmotnosť: App 80 g Rozsah použitia: Naneste na nosné umývanie, vhodné pre bezpečnosť pri vdýchnutí prachu, ako sú denné nosovej čistenie a starostlivosť o zdravie Množstvo: 1 Sada Poznámka:

    1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

    2. Prosím, dovoľte 1-5 mm na meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

    Package vrátane de: 1 x Dospelých Nosovej Umyť 1 x Deti Nosové Umyť 1 x 500 ml Fľaša Zásielky: Ak si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a nd zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.Na základe skúseností z minulosti.

    FAQ: 1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Akú veľkosť sa zmestí mňa? Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ). 4. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu? Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás. 5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

    Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

    Štítky: nosa, vypláchnite, nos hrniec, neti nos, Lacné nosa, vypláchnite, Vysoká Kvalita nos hrniec, Čína neti nos Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Frank Mlk1

      great piece very fast, продавану thanks))))

    • Alessandro Bittencourt

      It is made of good quality material. The bottle has a valve on bottom, so you can regulate the water flow. Hopefully the salted water will not damage the bottle. Recomand.

    • Cristiano Ronaldo261

      good job..

    • Igoresha 89

      all perfect! good seller, fast delivery!

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty