Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku, Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku, Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku, Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku, Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku, Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku,

Sexy žena realistické kati nohy ženy sexy nohy v silicon energie produktívne profesionálne modelreal mačička vo vrecku,

€154.95 €131.12
Skladom
w4281

    Veľkosť Balenia: 23cm x 8cm x 13cm (9.06in x 3.15in x 5.12in)
    Typ Jednotky: Pár
    Hmotnosť Balenia: 0.85kg (1.87lb.)
  • Položka Druh: Sex Bábiky
  • Číslo Modelu: mn3815
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: meinigong
  • Materiál: Silikónové

  • Vízie a zmysel strane sú rovnaké ako skutočný človek Veľmi vhodný pre obuv výstava Čistý obchod streľba efekt Akupunktúry a moxování lekárske výučby Maľovanie na vyučovanie A osobné použitie a zber Nohy dĺžka: 20.5 cm, nohy šírka: 7,6 cm, noha vysoká: 12 cm Ručné meranie,Existencia chyba

    Inováciu produktu

    1.pravda, farby pleti,červená chodidiel,Nejednoznačné žily.....

    2.rovnaká ako skutočná koža...

    3.na buteaful a pevné Nechty

    4.Rôzne tvrdosti silikónové zmiešané,Vytvoriť iný pocit v rôznych.....

    b efore umývanie,len náteru niektoré baby prášok jednej nohy,

    potom umyť pod vodou-top...môže byť veľmi čistý...

    po suché,prosím náteru niektoré baby prášok znova,

    Vážení,prosím, pozrite sa pozorne pred nákupom:

    1.simulácia režimu sú nohy nohy žiť ako prototyp,cez mold technológie opracovania modelu.Tak dlho, ako formy produkty,manuálna demould proces sa nevyhnutne opustiť úbohý malé nedostatky(ako prst šev jednotlivé časti sú v poriadku, dosť mierne vlasy strnisko,je spoločná priemysel),ale budeme sa snažiť zabezpečiť, že kvalitné doručenie vám,100% ideálny kúpiť domov dávajte pozor;

    2.nohy modulom sú fyzickej reality,ale fotoaparát streľbe svetla a počítač pixelov displej mať problémy rôznych farieb v jazyku visual môže tam sa chyby,prosím, v druhu prednosť.

    3.o vôňa:všetky materiál bude mať zápach,papier chuť,chuť vody,úplne bez chuti spôsobom nie príliš realistické,najmä len továreň musí mať chuť,dostal tovar, musí v prvom praní,roztrúsené základné chuť môže byť odstránené.

    O Nás: Sme "MeiNi gong" je multi-rok tržby v Číne bol profesionálny sex výrobky dodávateľ; v globálneho vývoja, sme si potrpia na špičkovú kvalitu a služieb pre spotrebiteľov na celom svete s vysoko kvalitné produkty.

    O colných a tarifných otázky:

    1. Jednoduché colné odbavenie a nízke dovozné clá na tovar, budeme deklarovať najnižšia hodnota, alebo môžete nechať sumu, ktorú chcete nahlásiť.

    2. Podľa našich skúseností, sexuálne hračky nie sú povolené v niektorých krajinách, najmä Islamských krajín, prosím, pred vykonať platbu, uistite sa, že môžete schválení. Pre zákazník odmietne zadržaný Colné odbavenie a urobil spor, nemôžeme akceptovať.

    3. Ceny komodít nebude obsahovať výsledný tarify.

    Abaout spätnej väzby:

    Môžete kúpiť tovar, v prípade, že existuje akékoľvek chyby ako rozbité alebo je poškodený, prosím kontaktujte nás najskôr, skôr ako opustiť vaše zlé spätnú väzbu, alebo aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť to s našich výrobkov a našich služieb, aby vyhovovali vašej spokojnosti. Budete požiadaní, ak sa chcete vrátiť na nás s cieľom získať náhradu alebo výmenu, alebo vám stačí nám poslať fotky vyžaduje dôkladné vyšetrenie, nie je potrebné ju poslať späť, takže sme prvý kontakt.

    Štítky: realistické kati, sexy nohy, kati realistický, Lacné realistické kati, Vysoko Kvalitné sexy nohy, Čína kati realistické Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Just4jmb09

      Feet are beautiful, but one of them has a damaged toe and some black spots which do not leave. I indicated it to the seller, who tells me : "We have explained in the product introduction that the product is made by hand, and can not guarantee 100% perfection." Quickly delivered however a packaging in a box would have been more suited than a plastic shell... To summarize, feet are beautiful, but they would have been in better state if they had been packed carefully.

    • Kaka Maza02

      Exceeded expectations! Pictures do not show the amount of detail. AMAZING! These are great!

    • Hkhdhgjhghjghj

      happy feet thank you

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty