8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt... 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt... 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt... 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt... 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt... 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt...

8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt...

€117.04
Skladom
w43097

    Hmotnosť Balenia: 6.0kg (13.23lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 42cm x 26cm x 22cm (16.54in x 10.24in x 8.66in)
  • Štýl: DMX Fáze Svetlo
  • Príležitosti: Profesionálne Stage & DJ
  • Číslo Modelu: ONA-BSp0810D
  • Položka Druh: Etapa Svetelný Efekt
  • Konektor Typu: EÚ Zástrčku, NÁM Zástrčku, AU Zástrčku, UK Plug
  • Názov Značky: SHEHDS

  • 8x10W 4in1 Cree LED pavúk svetlo Led Pohyblivé Hlavy Lúč Umývanie Spot Light Dj, Disco Club Party Svadobné Fáze Efekt...

    Vitajte v našom obchode a Kúpiť si od nás v Továrni.A kontaktujte nás, ak máte akúkoľvek otázku.

    Sme profesionálne Osvetlenie výrobca s viac ako 10 ročnými skúsenosťami v oblasti, hlboko vedieť, aké dôležité je led lampa kvality je rôzne druhy led fáze svetlo. Sme vážne sľubujú všetky naše led fáze svetlo je pomocou Tianxian led, ktoré je najlepšie led v Číne, slávny pre jeho jas a dobrý, stabilný výkon, dlhý pracovný čas.

    Predávame v Továrni Väčšinu Cenu!!!

    Špecifikácia:

    1.Napätie:AC110-240V 50/60Hz

    2.Svetelný Zdroj:8x10w 4 v 1 RGBW

    3.Príkon:120W

    4.Uhol lúča:4.5°

    5.Tilt pohyb:145°

    6.Ovládacie režimy:DMX512,Master-salve,Auto movment,ovládanie Zvuku

    7.Dimmer:0-100% plynulé stmievanie

    8.Blesk:Variabilné strobo rýchlosť

    9,Hmotnosť: 6 KG

    10,Veľkosť balenia:42cm x 26 cm x 22 cm

    Funkcia:

    1. 18 Kanál DMX512 voliteľné

    2.Individuálne riadenie červená, zelená, modrá a biela LED

    3.Strobo efekt s 18 zábleskov za sekundu a pulz účinok

    4.RGBW, makrá, run/strobo rýchlosť, automatické/zvuk, stmievač

    5.Statické farby a RGBW miešaní farieb s alebo bez DMX regulátor

    6.Farba postupnej zmene/color skok zmena/strobo, beh nastavenie rýchlosti

    7. Dight Dightal LED Displej Veľmi nízka spotreba energie

    8.Chladič s ventilátorom

    9.Bohaté farby skvelé pre Klub, Dj show, Domáce stranu, tanečná Sála, Kapely, Ukázať, bar atď Platby 1. Prijímame len Viazaný na www.planetsport.sk. a očakávať, že platby do 4 dní od nákupu.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.

    2. Platba je vysoko ocenil pri nákupe. Vďaka.

    Doprava

    1. MÁME LOĎ PO CELOM SVETE. Všetky objednávky bude dodaný z Guangzhou v Číne. Dopravca DHL:2-4 Dni, UPSS:5-7 Dní, UPSE:4-6 Dní, FEDEX: 5-7 dní a TNT, EMS, ČÍNA POAT A HONGKONG PRÍSPEVOK.

    2. Ak si zakúpite viac položiek, môžete uložiť nákladnej pre každé ďalšie položky.

    3. Máme veľa skúseností na to, aby nižšia hodnota na faktúre priložené k tovaru a znížiť colné daň uhradiť na vášho Dovozu. Nižšia hodnota na faktúre sa bude považovať za DAR, ak nepotrebujete "dar", neváhajte a povedzte mi. Ak máte ťažkosti v robení vaša vôľa, alebo budete musieť prehľadať menej hodnota platby stránke, prosím povedzte nám, robíme to pre vás!

    4. Máme loď na www.planetsport.sk je adresa LEN, Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.planetsport.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

    5. Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej továrne na vaše dvere, ak ste z USA, Kanada a Mexiko, prosím, láskavo povedz mi svoje meno spoločnosti, ak máte, ďakujem vám veľmi pekne.

    6. Dodacia lehota: tovar zasielame od pondelka do soboty. Sme výrobu svetlá takmer každodenné vrátane nedeľu sme robiť prácu nadčas. Aby sme mohli normálne loď, aby ste v lehote 2 pracovných dní po platbe je overená www.planetsport.sk. Pre veľké množstvo, sme možno potrebovať 2 dni viac na testovanie svetlá pre vás. Ale budeme loď, aby sa čo najskôr. Nebojte sa.

    7. Ak sa tovar odosiela do Brazílie, prosím, láskavo daj nám svoj CPF číslo, ďakujeme vopred.

    8. Tu cena obsahovať iba svetlá a alebo let prípade, a náklady na dopravu tovaru nie sú vaše colné daň, zúčtovaní poplatkov, tieto poplatky sú vaša zodpovednosť kupujúci.

    Takže, prosím, informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

    9. Vezmite prosím na vedomie, že na 110V/220V/240V produkt pri objednávke. Všetky naše výrobky sú AC110-240V. Ak potrebujete ďalšie špeciálne voltov, prosím, kontaktujte nás na/pred podaním objednávky.

    10. Prosím, majte na účet poštovné, ak sú položky poškodený, prosím kontaktujte nás do 24 hodín. Všetky tovaru pri preprave v továrni sú v dobrých podmienkach, prosím, zavolajte miestneho express a žiadať o náhradu škody do 3 dní po prijatí tovaru z express.

    11. Poistenie. Pre veľké hodnoty tovaru, prosím kúpiť poistenie za prepravu, ak chcete. DOPRAVA ZADARMO, ceny tu nie je vrátane poistných poplatkov. Kontaktujte nás, ak potrebujete kúpiť poistenie.

    Vráti

    1. Všetko sa vracia, musí byť postmarked do 14 dní od prijatia dátum potvrdené doručenie Dopravcom.

    Ak sa položky sú poškodené, kontaktujte nás prosím do 24 hodín od doručenia.

    2. Náhrady sú dostupné do 10 dní od pôvodného dátumu prijatia položky. Máme zálohy za poštovné náklady, ktoré poštovné k vám a nákladnej o zaslanie späť tiež bude odpočítaná z celkovej sumy objednávky.

    Štítky: snubné prstene farebné kamene, osvetlenie svadobné sviečky, osvetlené svadobnú tortu mulčovače, Lacné svadobné prstene farebné kamene, Kvalitné osvetlenie svadobné sviečky, Čína osvetlené svadobnú tortu mulčovače Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Sascha Pietsch

      Good build quality and fast delivery keep it up

    • Bardxin96

      good quality

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty