Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo

Pre Wileyfox Iskra Búrka Swift 2 Plus Pompon Mobilný Telefón Prípade Funda Kryt, Taška Na Bývanie Plášťa Pokožky, Masky Doprava Zadarmo

€3.29 €2.22
Skladom
w4344

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Veľkosť Balenia: 18cm x 12cm x 2cm (7.09in x 4.72in x 0.79in)
  • Materiál: Pre Wileyfox Iskra, Pre WileyFox Búrky, Pre Wileyfox Swift 2, Pre Wileyfox Swift
  • Funkcia: Špine-odolný,Anti-knock
  • Veľkosť: For Wileyfox Series
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Dizajn: Plain,Exotic,Animal,Vintage,Matte,Jewelled,Geometric,Glossy,Cute,Business,Patterned,Abstract,Sports,Metallic,Transparent,Citácie & Správy
  • Maloobchodnom Balení: No
  • Názov Značky: Som sám
  • Kompatibilné Značky: Wileyfox
  • Funkcie: Farba Farba DIY Prispôsobiť Podporované

  • Attion Tieto Prosím

    1. Prosím zvoliť správny model pre váš telefón , nechcem aby to zle.

    2. Ruský priateľmi prosím, dajte nám meno a priezvisko a právo psč dôsledku ruskej Politiky .

    1.Dodacia lehota : väčšina krajín: 20-60 dní ;Brazília, Mexiko, Čile, Peru: 60-90 dní.

    Niekedy to môže mať 5-10 dní odkladu, ak spĺňajú zlé počasie alebo prísne colné odbavenie. Dúfam, že sa vám môžu pochopiť a trpezlivo čakať.

    2.Budeme odovzdávať sledovacie číslo potom, čo zásielky. Ale len poskytuje všetky informácie o sledovaní iba v niektorých krajinách, väčšina, aby nemôže poskytnúť informácie o sledovaní, keď sa dostal do vašej krajine. Prosím, nebojte sa, budete dostávať to úspešne . Jeho straty paketov sadzba je veľmi, veľmi nízka.

    Sme poslať zadarmo pre Čínu Post Obyčajný Malý balík Plus, ale ak vaša krajina nie je podporovaný touto cestou, budeme zasielať iní a potrebujete si platba súčasťou poštovné .

    Ak položiek mať žiadne problémy s kvalitou alebo posielať zle, prosím, kontaktujte ma najprv sme vám pošleme znova, alebo vám vrátime peniaze.

    1. Podporujeme Prispôsobené prípade, Veľkoobchod . Môžeme vám najlepšie ceny, vysokú kvalitu Výrobkov.

    2.Sme odpovedať na všetky správy, ktoré sa tak rýchlo, ako je to možné. ale tam by byť časový rozdiel, mimo pracovného času, alebo sviatky, ktoré majú zamedzením tvorby okamžitú odozvu. Dúfam, že sa vám môže undersstand .

    Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím, zanechajte nám 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu!

    Štítky: Mobilný Telefón prípadoch, Telefón prípadoch, prípad telefón, Lacné mobilný telefón prípadoch, Vysoko Kvalitný telefón prípadoch, Čína prípade telefón Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty