Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch

Plné Námestie Diamond Maľovanie drahokamu Cross Stitch "Book & Red Rose" 5D Diy Diamond Výšivky Diamond Mozaiky Stenu Decor

€5.59 €4.47
Skladom
w4353

    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 50cm x 8cm x 8cm (19.69in x 3.15in x 3.15in)
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Rám: No
  • Použitie: Obrazy
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • Formulár: Jeden
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Názov Značky: Zhui Hviezda
  • Materiál: Živica
  • Diamond Tvar: Námestie
  • Štýl: Európa
  • Počet Farieb: podľa foto
  • Veľkosť: 20x30cm, 30x45cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x90cm

  • -Porduct meno: Nová generácia DIY diamond paiting ---rubikova Kocka diamond Obraz-Funkcia: Námestie diamant ; Diamantový pokrytie plátno kompletný , je plná diamantov výšivky -Materiál: Nová generácia Kolo Živice Diamond s 447 DMC Farby -Balenie: Farba Boxu / Bag-Viacúčelový: Môže byť použitý v Spálňa, Jedáleň, Kúpeľňa, Umyváreň, Kuchyňa, Pracovňa, Domova, Kancelárie, Hotel, Reštaurácia a Bar -Proces: Nové technológie , Rôzne s štvorcových diamant a iné diamond . to je najnovšie technológie -Výrobca: Yiwu Chunfeng diamond maľby pôvodných DIY Diamond maľovanie výrobné kroky. Otvorte okno/taška a skontrolujte diamond čerpať špeciálne nástroje. b. Zobraziť živice diamant farba, usporiadané v poradí kódovanie. c. Odhaliť pásky kreslenie vyššie, uvidíte veľa symboly zodpovedajúce farebné kódovanie. d. Podľa príslušného farebne svorka zodpovedajúce živice vykladané diamantmi. e. Navrhol, že jeden druh živice diamond jeden súbor dosiahnuté rýchlejšie. f. V snahe vytvoriť perfektný diamant maľby, kresby dať dohromady na jednom mieste, každý riadok symboly nemusia zostať prilepené diamanty. g. Ak chcete znížiť dobrú postavu na výkresy podržte zoradené pole namontované na rovine materiál vyššie. h. Spojov je potrebné ploché proti čistý, nemajú praskliny. som. po dobrom boji, zvyšok rozdielu na lepidlo zodpovedajúce symboly diamantov. j. Ak chcete kompletný dobrý diamond kreslenie, dajte ho do svojho výberu vhodného rámca (výrobok neobsahuje rámec). O Foto Vlastné, je To naozaj populárne a módne vlastné ohľadu na fotografiu, ktorú chcete, aby diamond maľovanie, napríklad svoju rodinu, alebo svoj vlastný portrét, svadobné fotografie, fotografie z cestovanie, domáce zvieratá a krásne scenérie a ect. Potom môžete DIY vaše vlastné fotografie s rodinou, a nakoniec ju rám na stenu vášho domu alebo ho dať iným ako jedinečný a nezabudnuteľný darček! Stačí len zadať objednávku a odoslať svoje fotografie na nás, a my vám perfektný diamant výšivky akúkoľvek fotografiu, ktorú chcete!

    O shippment Nákladnej: Dopravu Zadarmo do celého sveta (niekoľko krajín, ktoré nie sú súčasťou balenia), Rusko a Balarus poslal Itella , Ostatných poslal Čína Príspevok Letecky. Dodacia lehota: O 7 až 15 pracovných dní. Niektoré krajiny môžu odkladu 1-2 týždne. Prepravujeme tovar do 5 pracovných dní od prijatia platby vymazané. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. PROSÍM, dajte nám 1, 2, 3, 4 hviezdičky, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O nás Sme obe factory sa nachádza v Čína (pevninská časť) a jeden z najväčších internetových obchodov v Číne. Naším cieľom je byť najväčších on-line výroby a obchodu vo svete do 3 rokov. Naším cieľom je byť vzrušujúce a inovatívne, ponúkať našim zákazníkom najväčší a množstvo produktov, ktoré chcú. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať na Obchod Správca alebo e-mail, a my sa budeme snažiť odpovedať vám čo najskôr. Vďaka za všetku vašu podporu!

    Štítky: diamond maľovanie drahokamu, 5D Diy Diamond Výšivky, 5d urob si sám, Lacné diamond maľovanie drahokamu, Vysoká Kvalita 5d diy diamond výšivky, Čína 5d diy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty