JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S

JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S

€5.76
Skladom
w4472

    Hmotnosť Balenia: 0.04kg (0.09lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
  • Hrubá hmotnosť: 5.5 g
  • Názov : Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku
  • farba: Čierna
  • Veľkosť balenia: 120*85*2 mm
  • Materiál: Mikrovláknovú+železo
  • Hodí : najčastejšie popruh ≤ 12 mm na šírku
  • Tipy: Aby sa zabránilo padaniu fotoaparátu, uistite sa, NS-OA1 a popruh sú correc
  • Najdôležitejšie Produkty: Pomáha remienok na krk pripojte k fotoaparátu očko
  • Názov Značky: JJC
  • Použitie: krk
  • Čistá Hmotnosť: 2g

  • JJC Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžku Pomáha Krku Popruhy Pripojte K Fotoaparátu Očko Pre Fujifilm X70, X-E2S

    JJC NS-OA1 Fotoaparát Popruh Okrúhle Očko Krúžok je určený pre pomoc vám pripojte remienok na krk ku kamere očko. JJC NS-OA1 je kompatibilný s Fujifilm X70, X-E2S a inými fotoaparátmi s podobnými kolo očká. JJC NS-OA1 je vhodný pre väčšinu bežných popruh ≤ 12 mm na šírku. JJC NS-OA1 obsahuje pár kruh, krúžok a pár ochranné kožené. Kruh, krúžok je vyrobený z prémiovej kovov, ľahký a odolný. Jednoduchá montáž a bezpečné použitie, JJC NS-OA1 je ideálnou voľbou pre vás.

    Najdôležitejšie Produkty

    Pomáha remienok na krk pripojte k fotoaparátu očko

    Hodí najčastejšie popruh ≤ 12 mm na šírku

    Obsahuje pár kruh, krúžok a pár ochranné kožené

    Jednoduché na montáž a bezpečné použitie

    Ako Používať

    1.Miesto ochranné kožené cez očko. Otvorte kruh, krúžok tým, prsty a háčik na remienok na zápästie v krúžku otvorenie.

    2.Otočte prstenec v smere hodinových ručičiek, aby sa plne dostať cez očko až kým nezapadne zatvorené.

    3.Miesto zadnej popruh smerom nahor, a vložte šnúrku cez ochranné kožené a kruh, krúžok od zdola nahor. Potom pripevnite popruh.

    Tipy : Ak sa chcete vyhnúť kvapkadlová fotoaparátu, uistite sa, NS-OA1 a popruh sú správne zaistené.

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4 )SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    6) chceli by Sme pripomenúť, že dovozných ciel,daní alebo dodatočný poplatok podaných miestneho colného bude zodpovedný za kupca.Pre ďalšie informácie môžete nájsť na vaše miestne zvyky, pred nákupom produktov.

    7) zabezpečujeme aj UPS,DHL rýchlejšie prepravu spôsobom v prípade, že potrebujete tovar naliehavo.Prosím vyberte správne expedičné spôsobom, pred nákupom produktov.

    1) Všetky výrobky predávané na JJC Oficiálneho Obchodu sú garantované na JEDEN CELÝ ROK proti chýb vo vyhotovení a materiálu.

    2) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Kupujúci je povinný jasne descript vadný s úplné informácie e-mailom.Ak je to potrebné, video a odkaz na nás, aby ukázali chybné.

    3) Ak je táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    4) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    5) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    6) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    Veríme, že najlepšia kvalita a top-class spoločnosť pochádzajú z povolania a služby.

    Štítky: krku fotoaparát popruh, fujifilm popruh, fujifilm krk, Lacné krku fotoaparát popruh, Vysoká Kvalita fujifilm popruh, Čína fujifilm krk Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Aliyaalbina

      perfect grazieee

    • Nadezhda 2008

      Good trader, fast communication upon order and product arrived without problem.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty