10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo 10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo 10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo 10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo 10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo 10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo

10PCS/Veľa Veľkoobchod Hot-predaj Akustická gitara capo gitarové príslušenstvo kovové capo

€4.94
Skladom
w4630

    Typ Jednotky: veľa (10 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 30cm x 20cm (7.87in x 11.81in x 7.87in)
  • Druh: Gitara capo

  • Kvalitné nástroje pre náročnejších hudobníkov.

    10PCS/Veľa Vysoko Kvalitného Kovu Gitara Capo Pre Akustické Gitary

    Profesionálne kvality dobrá zábava úspechy:

    Vysoko kvalitné kovové materiály.

    Silný hrdze odpor.

    Pohodlné pre vaše ruky pri prevádzke.

    Shinning vzhľad, elegancia a pôvab.

    Vhodné sila pružiny, chráni gitara lepšie.

    Drahý priateľ, tam sú Čierna , Zlatá , Modrá , Červená , Strieborná farby capo pre váš výber . Prosím, láskavo nechajte správu a povedzte nám, akú farbu, ktorú potrebujete pri zadaní objednávky, alebo pošleme náhodne, vďaka! ZÁRUKA A VRÁTI 1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Máme 30 dní " záruka po získaní pozemkov. Ak existuje nejaký robotník lode alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé, sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby. 3. Prepravné a odovzdanie poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu! DOPRAVA 1. Je to zadarmo doprava (POUŽITIE CHINA POST leteckou POŠTOU). budeme posielať balíky do štyroch pracovných dní(okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená www.planetsport.sk podľa spôsobu doručenia si vyberiete alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám. 2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra), prosím, zanechajte nám e-mail po zaplatení. Spätná VÄZBA 1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu . Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb. 2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, prosím, kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania. O POVINNOSTI/DANÍ 1. Naše deklarovaná cena zahŕňa hodnotu tovaru, balenie, náklady a dane z vývozu. Nie vrátane medzinárodného dovozného cla. Dovozné clá sú kupujúci " zodpovednosť. 2. Všetky spory vyplývajúce z dovozných ciel, ktoré budú predložené na www.planetsport.sk pre riešenie. KONTAKTUJTE NÁS v Našej kancelárii doba: 9:00 - 6:00 p.m. (GMT+8) pondelok až piatok. Prosím, neváhajte nás kontaktovať na Obchod Správcu alebo e-mailom. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas dovolenky.

    Štítky: Gitara capo, akustická gitara capo, capo gitara, Lacné gitary capo, Vysokokvalitné akustické gitary, capo, Čína capo gitara Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty